Nagyonnyár Zsaru tábor
Nagyonnyár Zsaru tábor
Tábor típusa
Bentlakásos
Cím
HUMagyarország 4150 Püspökladány, Hősök tere 2.
Kategóriák
Címkék
Weboldal linkje
Facebook oldal linkje
Email
Bentlakásos ár
54 900 Ft
Fizetési mód
Készpénz, Banki átutalás
Testvér kedvezmény
2000 Ft testvérkedvezmény
Ajánlott életkor
9-18
Turnusok
A tábor idén nem indít turnust
Kedvencekhez adomVoltam itt, értékelem A szervező bemutatkozik
Bemutatkozás
A táborokat középiskolai szervezik. Évek óta foglalkozunk táborok szervezésével és lebonyolításával, így hatékonyan gondoskodunk róla, hogy a színes programok zökkenőmentesen, a táborozók legnagyobb megelégedésére valósulhassanak meg. A foglalkozásokat tartó tanárok, művészek, szakemberek szakmájuk legjobbjai, akiktől hiteles és szakszerű útmutatást kaphatnak a táborozók, hogy a szünidő valóban szünidő, a nyár „Nagyonnyár” lehessen! A tábor helye a város kollégiuma, illetve a környék látnivalói, a tematikához kapcsolódó helyszínei. A táborozókat 4-6-8 ágyas szobákban helyezzük el, az ismerősök, barátok természetesen közös szobát kaphatnak. Az étkezés napi háromszori, napközben friss gyümölccsel, ásványvízzel látjuk el a gyerekeket. Speciális étkezési igényeket is figyelembe tudunk venni, kérjük, ezt a jelentkezési lapon jelezzék!
Leírás
NCIS, CSI, Columbo, Dr. Csont, Poirot? Nem! Zsaru Tábor!

Tudd meg, mi az igazság! Hogyan, mivel helyszínelnek az igazi zsaruk! Tudd meg, mi a különbség a fehér és fekete derékszíjas rendőrök között! Igazoltass aktív rendőrökkel! Nézd meg, hogyan derítik fel a bűnügyeket a gyakorlott nyomozók! Hallgass tőlük élménybeszámolókat! Nézd meg belülről, hogyan mérnek sebességet a rend őrei! Akarsz lőni is különböző fegyverekkel? Itt megteheted! Szeretnél beülni a legújabb rendőrautóba? Mi megmutatjuk! Voltál már olyan múzeumban, ahol rengeteg rendőrségi relikvia van? Nem? Itt az ideje, hogy láss ilyet is! Szeretnéd játékos formában elsajátítani a kerékpáros közlekedés szabályait? Kirándulnál a Hortobágyra két keréken? Akkor itt a helyed! Gyere el táborunkba, nézd meg közelről a rendőrök munkáját, hátha egyszer te is kedvet kapsz ehhez a hivatáshoz! És hogy valóban jól érezd magad, gondoskodunk számodra meglepetésről is!

Táborozóink Bűnügyi Technikai napon vehetnek részt, testközelből láthatják a nyomozók és a közlekedésiek munkáját. Edzőnk útmutatása alapján önvédelmi technikákat sajátíthatnak el, a lövészeten pedig a koncentrációnak és precizitásnak veszik hasznát. A testi és lelki edzettségükről végül a bátorságpróbán tehetnek tanúbizonyságot.

A táborokat középiskolai szervezik. Évek óta foglalkozunk táborok szervezésével és lebonyolításával, így hatékonyan gondoskodunk róla, hogy a színes programok zökkenőmentesen, a táborozók legnagyobb megelégedésére valósulhassanak meg. A foglalkozásokat tartó tanárok, művészek, szakemberek szakmájuk legjobbjai, akiktől hiteles és szakszerű útmutatást kaphatnak a táborozók, hogy a szünidő valóban szünidő, a nyár „Nagyonnyár” lehessen!

A tábor helye a város kollégiuma, illetve a környék látnivalói, a tematikához kapcsolódó helyszínei. A táborozókat 4-6-8 ágyas szobákban helyezzük el, az ismerősök, barátok természetesen közös szobát kaphatnak. Az étkezés napi háromszori, napközben friss gyümölccsel, ásványvízzel látjuk el a gyerekeket. Speciális étkezési igényeket is figyelembe tudunk venni, kérjük, ezt a jelentkezési lapon jelezzék!

Egy átlagos nap rendje:
7.00 Ébresztő, reggeli tisztálkodás
8.00 Reggeli
8.30-12.00 Délelőtti foglalkozások
12.00-13.00 Ebéd, szieszta
13.00-18.00 Délutáni foglalkozások
18.00 Vacsora
18.00-22.00 Társas programok
22.00 Takarodó

További részletekről érdeklődhet telefonon, e-mailben és facebookon.
Videók
hirdetés
Voltál már itt? Értékeld!


0 / minimum 200 karakter
Még nem érkezett értékelés