Cirkuszolj velünk! tábor
Cirkuszolj velünk! tábor
Tábor típusa
Napközis
Cím
HUMagyarország 1192 Budapest, Petur utca 7.
Kategóriák
Weboldal linkje
Facebook oldal linkje
Email
Telefonszám
+3612829895
+36209713080
Napközis ár
22 000 Ft
Fizetési mód
Készpénz
Testvér kedvezmény
2000
Ajánlott életkor
7-12
Turnusok
A tábor szervezője még nem adott meg erre az évre turnusokat
Kedvencekhez adomVoltam itt, értékelem A szervező bemutatkozik
Bemutatkozás
Zoltán Angelika táborvezető bemutatkozása: Két évig szertornáztam, majd ezt követően 5 és fél évig jártam az Artista Képző Intézetbe. Felnőttként a Fitness Akadémia aerobik edzői szakán végeztem, majd ezt követően két évig részt vettem az edzőképzésben, mint tanár. Részt vettem Antal Miklós Fit Ball tréneri képzésén is. (R-med Akadémia) Szívesen adok tanácsot, ha valaki edzeni szeretné magát, és nem tudja, hogyan kezdjen hozzá. Illetve azoknak is, akik speciálisan szeretnék erősíteni legyengült testrészeiket (hát- és hasizmok, stb.) Ha valakinek az egészséges táplálkozással kapcsolatosan lennének kérdései, arra is szívesen válaszolok. Várom azoknak a gyermekeknek a jelentkezését, akik szeretnének olyan mozgásformát kipróbálni, amely egyszerre fejleszti a hajlékonyságot, a koordinációt, az ügyességet, az egyensúlyérzéket, és egyben erősíti az izmokat is. Óráinkon akrobatikus elemeket tanulunk, mely a későbbiekben alapja lehet az egyesületnél oktatott AKRODANCE-nek. 2014. januárjától tervezzük, hogy az akrobatika órákat 30 perccel meghosszabbítjuk. Zsonglőrt és egyéb ügyességi szeren való egyensúlyozást tanítanánk a gyerekeknek. Ide is várom szeretettel Őket, hiszen ezek az órák nem mindennapi mozgásformákba engednek betekintést számukra.
Leírás
Bizonyára jártál már Cirkuszban, ahol megcsodálhattad az ott fellépő artistákat. Talán az is megfordult a fejedben, hogy kipróbálnád, vajon tudnál-e labdákat, buzogányokat a levegőbe repíteni és zsonglőrözni? Érdekel-e, hogy milyen egyensúlyozni egy görgőn? Most lehetőséged van kipróbálni ezeket az eszközöket, és ha elég ügyes vagy, megtanulhatsz egy-két akrobatikus elemet is. A tábor keretén belül ellátogatunk a Fővárosi Nagycirkuszba is. (A belépő árát a részvételi díj tartalmazza!)
Amire szükségünk lesz: 3 db teniszlabda, kényelmes, edzésre alkalmas ruha, utazáshoz jegy vagy bérlet, naponta megfelelő mennyiségű innivaló.
hirdetés
Voltál már itt? Értékeld!


0 / minimum 200 karakter
Még nem érkezett értékelés