Kölyökkézi nyári kézilabda tábor

Tábor típusa
Bentlakásos
Cím
HUMagyarország 8630 Balatonboglár, Gaál Gaszton u. 58.
Kategóriák
Címkék
Weboldal linkje
Facebook oldal linkje
Email
Telefonszám
+36203305763
Bentlakásos ár
35 000 Ft
Fizetési mód
Banki átutalás
Ajánlott életkor
8-16
Turnusok
A tábor szervezője még nem adott meg erre az évre turnusokat
Kedvencekhez adomVoltam itt, értékelem A szervező bemutatkozik
Bemutatkozás
A tábor szervezője még nem töltött fel bemutatkozást. Nyomd meg a gombot, ha szeretnéd megismerni kik fognak vigyázni a gyerekekre a táborban! Bemutatkozás kérése
Leírás
Balatonboglár az idén is szeretettel vár
Az idei évben második alkalommal, a tanévzárást követően rendezzük meg tehetségkutató kézilabdás táborainkat Balatonbogláron a Nemzeti Kézilabda Akadémiának helyt adó Balaton parti településen. Részt vehetnek a már kézilabdázó leányok és fiúk, de várunk mindenkit, aki most szeretne megismerkedni ennek a csodálatos játéknak az alapjaival. A korosztályok kialakításánál fontos szakmai szempont számunkra az életkori sajátosságok figyelembe vétele és a 2015/2016. tanévi gyermek kézilabda versenyekre való felkészítés. A tábor programját színesíti a strandkézilabdázás megismertetése, amelyben hazánk az elmúlt években komoly nemzetközi sikereket ért el.
A turnusok vasárnap 15-17 óra közötti regisztrálással, este az első étkezéssel kezdődnek, és szombaton ebéddel fejeződnek be.
Tábori program:

    07.30 óra ébresztő – 08.00 óra reggeli
    09.00-10.30 óra strandkézilabda
    12.00 óra ebéd
    14.00-15.30 óra teremedzés
    18.00-19.00 óra táborbajnokság
    19.30 óra vacsora
    22.00 óra takarodó, éjszakai pihenés

A kézilabda és strandkézilabda edzéseket Firnicz József és Rajnay-Firnicz Andrea kézilabdaedzők, valamint a Nemzeti Kézilabda Akadémia edzői vezetik. Kiegészítő programok: a Nemzeti Kézilabda Akadémia bemutatása, Balatonboglár és környékének megismerése, strandolás a Balaton egyik legszebb strandján.

A családok tervezhetik nyaralásukat gyermekeik edzőtáborával egy időben, szállás és étkezés információval Balatonboglár honlapján állnak rendelkezésükre.
hirdetés
Voltál már itt? Értékeld!


0 / minimum 200 karakter
Még nem érkezett értékelés