Apród Balatoni Sport és Élmény Tábor
Apród Balatoni Sport és Élmény Tábor
Tábor típusa
Bentlakásos
Cím
HUMagyarország 8646 Balatonfenyves, Mészáros lázár utca 17.
Címkék
Weboldal linkje
Email
Telefonszám
+36306597076
Bentlakásos ár
84 990 Ft
Fizetési mód
Banki átutalás
Ajánlott életkor
7-12
Turnusok
2024. jún 30, vasárnap - 2024. júl 6, szombat (7 nap)
Kedvencekhez adomVoltam itt, értékelem A szervező bemutatkozik
Bemutatkozás
Bemutatkozásunkat javasoljuk, hogy a www.aprodtabor.hu weboldalon a "bemutatkozás" fül alatt tekintsék meg. :) Kedves Szülök és Gyerekek! Völgyi Zoltánné vagyok és közel 30 évet dolgoztam gyerekek között. Nevelőként a Csapi, Nagyrécse és Belezna helyeken dolgoztam a kezdetekben. Ezután következett 10-10 év óvodákban dajkaként Nagykanizsán a Micimackó, majd a Kossuth oviban. Nyugdíjas éveimet megkezdve férjemmel Balatonra költöztünk. Szeretnénk átadni egy sport és élmény táboron keresztül a balatoni érzést olyan gyerekeknek akiknek még nem volt alkalmuk a Balatonon nyaralni, vagy már volt és nem tudnak meglenni a Balaton nélkül.
Leírás
Sport és élmény tábor
Megálmodtunk egy gyermektábort, mely különböző sportokról, ügyességi feladatokról, kreativitásról, strandolásról és megannyi csapatépítő és ismerkedős programokról fog szólni.

Célunk, hogy a gyermekek eltöltsenek egy hetet a Balaton-partján, miközben új barátokra, élményekre, kalandokra tesznek szert és nem utolsó sorban játszva tanulnak.

A tábornak a Pécs Önkormányzata által üzemeltetett Gyermek- és ifjúsági tábor ad otthont Balatonfenyvesen. A birtokra belépve egy barátságos környezet és hatalmas, hűsítő árnyékot nyújtó fák várják a táborlakókat.

Elhelyezkedés szempontjából rendkívül kedvező, hiszen alig 100m-re található a strandtól, mely a központi strandtól egy kívül esőbb, családiasabb helyen található. Ez megkönnyíti a gyermekek nyugodtabb és biztonságosabb strandolását.

A gyermekek elszállásolása egy épületben történik a felügyelőkkel, 4-6 fős szobákban.

Az tábor ideje alatt a gyermekek napi háromszori étkezést kapnak. A bőséges reggeli mellett, kétfogásos ebéd és vacsora biztosítja az ellátást. Előzetes megbeszélés alapján a konyha az egyedi étkezési igényeket figyelembe tudja venni. A gyerekeknek emellett lehetőségük lesz igény szerint felnőtt felügyelettel a zsebpénzükön naponta egyszer a helyi kisboltban vásárolni.

Felállítottunk egy napirendet, melyet a turnus ideje alatt végig követni fogunk, hogy legyen egy rendszer a gyermekek számára.
Minden reggel reggelivel indul majd egy rövid összekészülést követően megkezdődik a bemelegítés, átmozgatás. A délelőttök folyamán vezetett edzések lesznek, melyek keretein belül alkalmuk lesz elsajátítani .különböző sportágak alapjait.
A nap ebéddel folytatódik ami után csendes pihenő és strandolás várható.
A délutánok csapatépítéssel, játékos sorversenyekkel, különböző ügyességi feladatokkal fog telni,  illetve lehetőség lesz ez idő alatt kézműves programok kipróbálására is.
Vacsorát követően tematikus estékkel készülünk.
Videók
hirdetés
Voltál már itt? Értékeld!


0 / minimum 200 karakter
Még nem érkezett értékelés