Ázsia titokzatos világa

Tábor típusa
Napközis
Cím
HUMagyarország 1068 Budapest, Városligeti fasor 38.
Weboldal linkje
Facebook oldal linkje
Email
Telefonszám
+36203515867
Napközis ár
30 000 Ft
Fizetési mód
Banki átutalás
Ajánlott életkor
7-12
Turnusok
A tábor szervezője még nem adott meg erre az évre turnusokat
Kedvencekhez adomVoltam itt, értékelem A szervező bemutatkozik
Bemutatkozás
A tábor szervezője még nem töltött fel bemutatkozást. Nyomd meg a gombot, ha szeretnéd megismerni kik fognak vigyázni a gyerekekre a táborban! Bemutatkozás kérése
Leírás
A tábor tematikája Ázsia kultúrájára épül, ezt a történetileg, művészetileg, vallási és egyéb szempontból egyaránt óriási területet az első nap általánosságban vizsgáljuk, természetesen figyelembe véve a gyerekek életkori sajátosságait.
A többi napon elmélyedünk India, Kína és Burma művészetében, kultúrájában, viseleteiben. Sárkányokról, jégmadarakról, régmúlt királyságokról, furcsa divathóbortot követő még ma is élő törzsekről és sok-sok titokzatos dologról beszélgetünk majd. A témákhoz kapcsolódó alkotásokat készítünk, ellátogatunk a Hopp Ferenc Kelet-Ázsiai Művészeti Múzeumba, ahol a híres India kutató, Baktay Ervin nyomába eredünk, kínai porcelán inspirálta papírmasé tálat készítünk, egy speciális csomózásos technikával flip-flop papucsot csinálunk, megvizsgáljuk hogyan hatottak a keleti kultúrák a nyugati divattervezőkre, természetesen mi is rajzolunk ruhaterveket, amihez a dossziét is elkészítjük. És lesz egy meglepetés egyenesen Burmából, ahol ma is nagy hagyománya van a kézműves szakmáknak.
Időpont: 2015. október 27-30-ig, keddtől-péntekig (naponta 9-16 óráig)
hirdetés
Voltál már itt? Értékeld!


0 / minimum 200 karakter
Még nem érkezett értékelés