Bandatábor rock angol nyelvi tábor
Bandatábor rock angol nyelvi tábor
Tábor típusa
Bentlakásos
Cím
HUMagyarország 5700 Gyula, Szélső utca 16.
Címkék
Weboldal linkje
Facebook oldal linkje
Email
Telefonszám
+36203518925
Bentlakásos ár
54 000 Ft
Fizetési mód
Készpénz
Ajánlott életkor
9-14
Turnusok
A tábor szervezője még nem adott meg erre az évre turnusokat
Kedvencekhez adomVoltam itt, értékelem A szervező bemutatkozik
Bemutatkozás
A tábor szervezője még nem töltött fel bemutatkozást. Nyomd meg a gombot, ha szeretnéd megismerni kik fognak vigyázni a gyerekekre a táborban! Bemutatkozás kérése
Leírás
A Rockangol táborban a helyed, ha már legalább 2-3 éve tanulsz angolul, és szeretnéd tudásod egy vagány módszerrel fejleszteni. A táborban angol dalok szövegein keresztül fejlesztheted a szókincsed és beszédkészségedet. Tarts velünk, ha ki szeretnél törni az angolórák egyhangúságából és örömmel angoloznál.

A tábori foglalkozásokon különböző zenei stílusú angol dalok szövegeit tanuljuk, elemezzük, énekeljük. Minden jelentkezőnek lehetősége lesz kedvenc dalait javasolni feldolgozásra. A dalok szókincsét elsajátítod, ami gyakran szlenget is tartalmaz. A dalok hangulatához kapcsolódó szituációs játékokon keresztül fejlődik beszédkészséged is. Az olvasást pedig zenével és tánccal kapcsolatos szövegeken keresztül gyakoroljuk. Célunk, hogy a táborban laza légkörben gátlások nélkül meg tudj szólalni angolul, és elfeledd addigi esetleg negatív angolos élményeidet. Garantáljuk, hogy itt kedvet kapsz a további örömteli angoltanuláshoz.
Gyerektáboraink közül válaszd az angoltábort, ha van kedved vidám hangulatban angolt tanulni.
Videók
hirdetés
Voltál már itt? Értékeld!


0 / minimum 200 karakter
Még nem érkezett értékelés