Szárnyaskerék - Vonatos tábor
Szárnyaskerék - Vonatos tábor
Tábor típusa
Napközis
Cím
HUMagyarország 1191 Budapest, Fő u. 42.
Kategóriák
Címkék
Weboldal linkje
Email
Telefonszám
+3612829826
Napközis ár
20 000 Ft
Fizetési mód
Készpénz, Banki átutalás
Testvér kedvezmény
1000 Ft testvérkedvezmény
Ajánlott életkor
8-12
Turnusok
A tábor szervezője még nem adott meg erre az évre turnusokat
Kedvencekhez adomVoltam itt, értékelem A szervező bemutatkozik
Bemutatkozás
Nyáron a KMO Művelődési Ház - három kispesti és egy kunbaracsi helyszínen - szabadtéri programokkal várja az óvodás és iskolás gyerekeket. Az idén sem fognak unatkozni a táborozók, hiszen lesz kreatív és képzőművészeti alkotótábor, Kunbaracson komplex művészeti szaktábor, időgép és drámajátékos tábor is. A tánc és mozgás iránt érdeklődő gyerekek a Néptánc- vagy a Mozdulj Rá! - játékos, zenés, táncos táborunkban találnak kikapcsolódási lehetőséget. Újdonságként Óvodából Meseországba néven iskola-előkészítő élménytábor is indítunk óvodásoknak, augusztus végén pedig nyelvi tábor nyújt lehetőséget, hogy a gyerekek már óvodás korban megismerkedjenek az angol és német nyelvvel. Az idén is színes élmények várják a KMO táboraiban a gyerekeket.
Leírás
Időpont: 2016. június 27.-július 1. hétfő-péntek 8.00-17.00
Helyszín: Kispesti Kaszinó, 1191 Budapest, Fő u. 42.

Utazás 5 nap alatt a Föld körül! Ne csomagoljatok nagy bőröndökbe, a tábor itt helyben lesz, de képzeletben végigjárjuk a Földet mindennel, amivel csak lehet. Minden nap más közlekedési eszközt veszünk igénybe mesés felfedezésünkhöz. A történelmi kezdetektől napjainkig a legmodernebb járművekkel, találmányokkal ismerkedünk meg. Aki pedig szeret játszani, feltétlenül jöjjön el, hiszen minden nap lesz kreatív foglalkozás, így a hét végén mindenki hazaviheti saját tervezésű és kivitelezésű világjáró társasjátékát!

Vezeti: Nagymihály Szilvia pedagógus, Fliegl Mónika pedagógus

Részvételi díj: 20.000,- Ft/fő (ebéddel, uzsonnával és anyagköltséggel)
Testvérkedvezmény 1.000,- Ft/fő

AKCIÓ! A május 15-ig jelentkezőknek – 5.000,- Ft előleg befizetése mellett – részletfizetési lehetőséget és 1.000,- Ft kedvezményt biztosítunk!

A tábor tervezett létszáma: 20 fő
Jelentkezési határidő: 2016. június 20.
hirdetés
Voltál már itt? Értékeld!


0 / minimum 200 karakter
Még nem érkezett értékelés