Gyermekversmondó Tábor
Gyermekversmondó Tábor
Tábor típusa
Bentlakásos
Cím
HUMagyarország 2544 Neszmély, Szent Ilona öböl
Kategóriák
Weboldal linkje
Facebook oldal linkje
Email
Telefonszám
+36205128004
Bentlakásos ár
42 000 Ft
Fizetési mód
Készpénz
Ajánlott életkor
10-14
Turnusok
A tábor szervezője még nem adott meg erre az évre turnusokat
Kedvencekhez adomVoltam itt, értékelem A szervező bemutatkozik
Bemutatkozás
Leírás
A tehetséggondozó művészeti tábor, egy kellemes üdülés keretében, a vers- és prózamondás szakmai ismereteinek megalapozásán, illetve továbbképzésén kívül személyiségfejlesztő gyakorlatokat, műelemzéseket, irodalmi bemutatókat és vetélkedőt foglal magába.

A tematikus órák felhőtlen hangulatban, kifejezetten gyerekekre épített módszerek szerint zajlanak, neves szakemberek: művészek és pedagógusok közreműködésével. A kurzus hasznos felkészítést nyújt a különféle iskolai- és egyéb költészeti rendezvényeken való részvételhez, valamint versmondó versenyekhez. Mindemellett a tábor a sajátos drámapedagógiai módszertan miatt egyén- és közösségépítő jellegű. A versmondó palánták a tábor végén közös, nyilvános gálaműsort adnak.

A tábor csoportvezetői:
Szennik Évi diákszínjátszó-rendező,
Kiss László Csokonai- és Radnóti-díjas rendező

Vendégelőadó:
Sajtkukacz verszenekar

A kurzus hasznos felkészítést nyújt a különféle iskolai- és egyéb költészeti rendezvényeken való részvételhez, valamint versmondó versenyekhez. A tábor a sajátos drámapedagógiai módszerek alkalmazásával egyén- és közösségépítő jellegű. A versmondó a tábor végén közös, nyilvános gálaműsort adnak.
hirdetés
Voltál már itt? Értékeld!


0 / minimum 200 karakter
Még nem érkezett értékelés