Kalandozások a világfán

Tábor típusa
Bentlakásos
Cím
HUMagyarország 6044 Hetényegyháza, .
Címkék
Weboldal linkje
Email
Telefonszám
+36306764345
Bentlakásos ár
32 000 Ft
Fizetési mód
Készpénz
Ajánlott életkor
8-12
Turnusok
A tábor szervezője még nem adott meg erre az évre turnusokat
Kedvencekhez adomVoltam itt, értékelem A szervező bemutatkozik
Bemutatkozás
A tábor szervezője még nem töltött fel bemutatkozást. Nyomd meg a gombot, ha szeretnéd megismerni kik fognak vigyázni a gyerekekre a táborban! Bemutatkozás kérése
Leírás
A tábor egy önismereti utazás, melynek során a gyerekek egy képzeletbeli „Világfa” szintjeit járják végig, hogy a tábor végére, önismeretre tegyenek szert, vagyis saját életük „sámánjává” alakulhassanak.
A délelőttök folyamán, a Világfát (egy tetszőlegesen kijelölt fa a táborban ) felöltöztetik az általuk elkészített képekkel, gondolatokkal. Mindenki ráakaszthatja mindazt, amit fontosnak tart. Délutánonként, jósda, jellembörze, álomvásár… Különféle helyek, kuckók, ahová a sámánavatás résztvevői majd bemehetnek egy kis pluszt gyűjteni maguknak.( mindez a drámajáték segítségével)

Esténként egy szertartáson gyűlnek össze, ahol közös foglalkozáson tárják egymás elé az aznap megtett „utat”, közös játékokkal fejlesztik önmagukat és társaikat.
Táborzárás: egy fantasztikus, zenés Világfa avató mulatság.
A „Világfa” különbözőm szintjeinek bejárása közben, játékosan ismerkedhet mindenki az angol nyelvvel, a drámajátékos foglalkozások megkönnyítik a tanulást, miközben barátságok születnek és mindemellett igazi kikapcsolódás és szórakozás is a gyermekeknek
Helyszín: Potykató - Hetényegyháza, egy csodálatos pihenőpark ahol minden egy helyen van egy fantasztikus héthez.
Kinek ajánljuk: Vagányoknak, akik egy hetet sátorban alvással bevállalnak az izgalmakkal együtt!

Az ár tartalmazza a helyszín belépőjét, sátorhelyet a teljes napi étkezést, az angol és drámajáték foglalkozásokat . A tábort egy drámatanár és egy pedagógus vezeti.
Érkezés:Július 14. reggel 7:30 -8:30 között a Potyka tónál.
hirdetés
Voltál már itt? Értékeld!


0 / minimum 200 karakter
Még nem érkezett értékelés