Kamasz önismereti, önbizalomnövelő tábor

Tábor típusa
Napközis
Cím
HUMagyarország 1036 Budapest, Szépvölgyi út 1/b. 4/15.
Címkék
Weboldal linkje
Facebook oldal linkje
Email
Telefonszám
+36203537262
Napközis ár
55 000 Ft
Fizetési mód
Készpénz, Banki átutalás
Ajánlott életkor
11-17
Turnusok
A tábor szervezője még nem adott meg erre az évre turnusokat
Kedvencekhez adomVoltam itt, értékelem A szervező bemutatkozik
Bemutatkozás
A tábor szervezője még nem töltött fel bemutatkozást. Nyomd meg a gombot, ha szeretnéd megismerni kik fognak vigyázni a gyerekekre a táborban! Bemutatkozás kérése
Leírás
Időpont: A kamasz ego building, vagy önbizalom növelő tábor öt napig tart. A legközelebb induló tábor: 2018. augusztus 6-10 hétfőtől péntekig 9-16 óráig.
Mit kell hozni: A munkához szükséges eszközökről, kellékekről gondoskodunk, semmit nem szükséges hozni.
Mindannyian tudjuk, hogy az életben való érvényesüléshez önismeretre, önbizalomra, bátorságra, szabálykövetésre, magabiztosságra, kiegyensúlyozottságra, teljesítőképességre, rugalmasságra van szükség. De azt is tudjuk, hogy ezeket a tulajdonságokat mennyire nehéz megszerezni. Ezért a legjobb, ha már a gyermekkorban, vagy legkésőbb a kamaszkorban elkezdjük megtanulni, hogyan legyünk talpraesett, megfelelő önbizalommal, önbecsüléssel élő emberek. Fontos tudni, hogy „ki is vagyok, milyen is vagyok valójában”? „Mik az erősségeim, mik a gyengeségeim?” „Hogyan kezeljem ezeket?” Vannak olyan gyermekek, akiknél úgy tűnik, hogy van elegendő önbizalmuk, ám mégsem tudják azt helyesen és sikeresen használni. Ha az Ego (azaz a személyiség) rendben van, akkor a gyermek lelki egyensúlya is rendben van.

Mit kell hozni: A munkához szükséges eszközökről, kellékekről gondoskodunk, semmit nem szükséges hozni. Természetesen, ha van olyan játék, vagy egyéb eszköz, amit magával szeretne hozni a gyermek, azt megteheti. Nagy értékű eszköz őrzésére nincs lehetőségünk.

Ellátás:  Délelőtt és délután pogácsa és gyümölcs áll a gyerekek rendelkezésére, az ebédet ételszállító cégtől rendeljük.
Teát, ásványvizet (aki kávézhat, annak kávét) korlátlan mennyiségben ingyenesen biztosítunk.
Írásban kérjük jelezni, ha a gyermek bármire allergiás, vagy ha van olyan étel, ami nála tiltó listán van.  

Szeretettel várjuk a jelentkezőket!
hirdetés
Voltál már itt? Értékeld!


0 / minimum 200 karakter
Még nem érkezett értékelés