Lehetsz Bármi! tábor

Tábor típusa
Napközis
Cím
HUMagyarország 1115 Budapest, Thallóczy Lajos utca 1.
Címkék
Weboldal linkje
Facebook oldal linkje
Email
Telefonszám
+36305186174
+36305654789
Napközis ár
25 000 Ft
Fizetési mód
Banki átutalás
Testvér kedvezmény
15% testvérkedvezmény
Ajánlott életkor
10-15
Turnusok
A tábor szervezője még nem adott meg erre az évre turnusokat
Kedvencekhez adomVoltam itt, értékelem A szervező bemutatkozik
Bemutatkozás
Leírás
Szánkó nélkül szánkózhatsz, szárnyak nélkül repülhetsz, dzsungelben állatokkal táncolhatsz, itt pálca nélkül varázsolhatsz. Bármikor bármi lehetsz, csak a képzeletedre van szükséged és arra, hogy velünk tölts pár napot. Nyári napközis tematikus drámatábor általános iskolásoknak Kelenföldön a Nemes Nagy Ágnes Művészeti Szakközépiskola alkotótereiben. Jelentkezz, ha szeretsz játszani, ha szeretsz más bőrébe bújni, nevetni, más szemmel nézni a világot, kifordítani, ami látható, közösen, másokkal együtt gondolkodni.

A tábor célja nem előadás létrehozása, hanem a gyerekek készség- és képességfejlesztése, érzékenyítése dramatikus eszközökkel. A hét 5 napján tematikus foglalkozásokon keresztül játszunk és gondolkodunk együtt olyan témák kapcsán, amik a legkisebbek életében is fontos szerepet játszanak: barátság, szeretet, család, mesék, akadályok és azok leküzdése, csapatszellem, összetartás, figyelem.

10-15 éves fiatalok jelentkezését várjuk, minden héten két drámatanár két csoportban (korosztályok szerint: 10-12 és 13-15 évesek együtt) dolgozik a jelentkezőkkel. Egy-egy történet – a korosztályok érdeklődéséhez igazodva – áll az 5 napos tábor fókuszában, amin keresztül a gyerekek ötleteit beépítve jutunk el a végső megoldásig.
hirdetés
Voltál már itt? Értékeld!


0 / minimum 200 karakter
Még nem érkezett értékelés