LogIQa Tábor
LogIQa Tábor
Tábor típusa
Bentlakásos
Cím
HUMagyarország 2025 Visegrád, Mátyás király utca 4.
Kategóriák
Címkék
Weboldal linkje
Facebook oldal linkje
Email
Telefonszám
+36304824013
Bentlakásos ár
49 900 Ft
Fizetési mód
Készpénz, Banki átutalás
Ajánlott életkor
9-17
Turnusok
A tábor szervezője még nem adott meg erre az évre turnusokat
Kedvencekhez adomVoltam itt, értékelem A szervező bemutatkozik
Bemutatkozás
A tábor szervezője még nem töltött fel bemutatkozást. Nyomd meg a gombot, ha szeretnéd megismerni kik fognak vigyázni a gyerekekre a táborban! Bemutatkozás kérése
Leírás
A nyári logikatábor célja tartalmas és programokban gazdag nyári szórakozást, kikapcsolódást biztosítani a gyerekek számára, egy ösztönző közegben (kiemelkedő képességű tanulók között) eltöltött hetet, ahol jó hangulatban, játékosan tanulhatnak anélkül, hogy ezt munkának éreznék.

Általános, logikai gondolkodás- és kreativitásfejlesztő táborunkba elsősorban az évközbeni tanfolyamok résztvevőit várjuk, de természetesen jöhetnek a 9-17 éves korosztályba tartozó testvérek, barátok, érdeklődők is. A diákok közt szép számmal akadnak megyei és országos tanulmányi versenyek dobogós helyezettjei és Budapest legjobb iskoláinak tanulói – ez biztosítja a fentebb említett, az Ön gyermeke számára is ösztönző szellemi környezetet.

A tábori délelőttök a logikatanfolyamokról megismert és ahhoz hasonló típusú feladatokkal, agyműves foglalkozásokkal telnek majd (itt olyan játékok, feladatfajták kipróbálására is van mód, amelyekhez a tanfolyami keretek szűkek lennének), nem feledve a gyerekek mozgásra, sportra való igényét sem. Délutánonként irányított szabadidős programok kapnak helyet: bobozás, számháború, erdei séta, métázás, rejtvényfejtő- és táblásjátékversenyek, tőzsde, nyomozós játék, íjászat, ki mit tud?, és még sok más új és ismert program.

A gyermekek fürdőszobás, tizenkét személyes faházakban, két- és négyágyas szobákban laknak, szobatársaikat maguk választják, napi háromszori étkezést kapnak a 150 méterre fekvő étteremben (hideg reggeli, meleg ebéd és vacsora), ezenfelül uzsonnát (gofri, péksütemény, gyümölcs, palacsinta) a táborban.

A táborban pontverseny folyik, és a tábor végén minden résztvevő értékes nyeremények közül választhat, sőt a korcsoportok első három helyezettje 8, 4 illetve 2 ezer forint kedvezményt kap a következő tábor árából.

ÚJDONSÁGOK

Erdőkutatás
Aszfaltrajzverseny

RÉGI KEDVENCEK

Bobozás
Számháború
Méta
Íjászat

Mikor?
Videók
hirdetés
Voltál már itt? Értékeld!


0 / minimum 200 karakter
Még nem érkezett értékelés