Mosolygó Cápa Kommunikációs és Élménytábor

Tábor típusa
Napközis
Cím
HUMagyarország 4246 Nyíregyháza, Szamos u. 51/a
Kategóriák
Weboldal linkje
Facebook oldal linkje
Email
Telefonszám
+36309716090
Napközis ár
17 500 Ft
Testvér kedvezmény
1000 Ft testvérkedvezmény, 500 Ft barát/barát vagy barátnő/barátnő kedvezmény
Ajánlott életkor
6-12
Turnusok
A tábor szervezője még nem adott meg erre az évre turnusokat
Kedvencekhez adomVoltam itt, értékelem A szervező bemutatkozik
Bemutatkozás
A tábor szervezője még nem töltött fel bemutatkozást. Nyomd meg a gombot, ha szeretnéd megismerni kik fognak vigyázni a gyerekekre a táborban! Bemutatkozás kérése
Leírás
Táborozás nagyszerű barátságokkal, szuper élményekkel, értékes, vidám időtöltéssel! A táborunk a kommunikáció, a természet, az önbizalom és az életre szóló élmények világába szárnyal. Megismerheted a legérdekesebb kommunikációs játékokat! A közös élmény és az egyéni sikerek a közös értékeket erősítik.
A Mosolygó Cápa Kommunikációs és Élménytábor az 1 – 6. osztályos gyermekeknek kínál feledhetetlen, színes, vidám napokat, heteket.
Sok szülő küzd azzal nyáron, hogy a vakációzó gyermeket nem tudja kellőképpen lekötni munka mellett, viszont nem tudja - és nem is akarja - egész nyárra „ottalvós” táborról táborra küldeni őt.
Nekik nyújt segítséget a Mosolygó Cápa Kommunikációs és Élménytábor, ahol az odafigyelés, a biztonság, a családias légkör és a szeretet formálja a szürkének egyáltalán nem mondható mindennapokat.
A Mosolygó Cápa Kommunikációs és Élménytáborba munka előtt elhozhatja gyermekét, és egész nap biztonságban tudhatja – aki nem mellesleg nagyon jól szórakozik, és játszva sajátít el új ismereteket a kommunikáció világából.
A Mosolygó Cápa Kommunikációs és Élménytábor profi kommunikációs és gyerekszerető rutinos csapata hétköznapokon, heti turnusokban 7.30 órától várja a gyerekeket, akiket minden nap más témához kapcsolódó programokkal, foglalkozásokkal varázsolunk el, de mindenkinek jut idő szabadon felfedezni a közös élmény és az „én” izgalmait is!
Miért a Mosolygó Cápa Napközis Tábor?
- színes élmények
- határtalan jókedv
- értékes időtöltés
- közösségi játékok
- biztos sikerélmény
- hétköznapi csodák kutatása
- okos játékok
- biztonságos, gyerekbarát környezet
- családias hangulat
- limitált résztvevői létszám (maximum 24 fő/turnus)
Voltál már itt? Értékeld!


0 / minimum 200 karakter
Még nem érkezett értékelés