Önbizalmat növelő kreatív rajztábor
Önbizalmat növelő kreatív rajztábor
Tábor típusa
Napközis
Cím
HUMagyarország 1028 Budapest, Szabadság u. 23.
Kategóriák
Címkék
Weboldal linkje
Facebook oldal linkje
Email
Telefonszám
+36703202792
Napközis ár
30 000 Ft
Fizetési mód
Készpénz, Banki átutalás
Testvér kedvezmény
10% testvérkedvezmény
Ajánlott életkor
11-15
Turnusok
A tábor szervezője még nem adott meg erre az évre turnusokat
Kedvencekhez adomVoltam itt, értékelem A szervező bemutatkozik
Bemutatkozás
Gyermekkoromban számtalanszor próbáltam megfelelni, helytállni és lerajzolni azt, amit elvártak tőlem. Ez hol sikeresebb volt, hol kevésbé… Akkor még nem tudtam, hogy a helytelen tanítás volt a sikertelenségeim oka… Gyermekként édesapámat figyeltem, hogy mérnökként miként készít csodálatos alkotásokat… később belőlem is mérnök lett. A 2000-es évek elején kosárlabda edzőként segítettem barátomat, hogy a 10-11 éves korosztállyal szép eredményeket érjünk el, azóta is nagyon szeretek gyerekekkel foglalkozni. 2 gyermekem van, egy kislány és egy kisfiú. Elvégeztem a One Brain (Egységes agy) kineziológiai tanfolyamokat, a kineziológiai módszerekkel számos gyermeknek segítettem önbizalmuk növelésében, szorongásaik leküzdésében. Sok jobb agyféltekés tanfolyamon (hazai és nemzetközi) vettem részt, de azt láttam, hogy sajnos jó páran túl felületesen oktattak, nem foglalkoztak az egyénnel. Ezért vágtam bele és a gyermekek sikerei jelentik számomra, hogy volt értelme! Gyermekekkel dolgozni nagyszerű dolog és fantasztikus lehetőség. Látni a fejlődésüket, a csillogást a szemükben amikor alkottak valamit. Olyat amilyet nem is képzeltek el. Megadni nekik a lehetőséget, hogy megéljék saját kreativitásukat egy nagy lehetőség. Szeretettel várom a gyerekeket a táborban! Dankó Péter
Leírás
Miért hatékony a Kisművész gyerektábor?

Egész nap bezártan ülnek és görnyedve rajzolnak a táborban???

NEM! A Kisművész gyerektáboraiban, mozognak a jóga segítségével, mozgásformákat sajátítanak el a kineziológia segítségével és ezen felül beszélgetéseket folytatnak ahol megérthetik, hogyan találhatják meg helyüket a társadalomban és hogyan élhetnek boldog életet!

Mit ad a Kisművész gyerektábora a gyermekeknek?

  -  Megtapasztalhatják a rajzolás örömét (megismerhetik, hogy mit jelent az, hogy egy kreatív feladatban   elvesztik az idő érzéküket és az nem is számítógép játék…. Vagy TV nézés…..)
   - Elkészült rajzuk sikerélményét (alkotás öröme, büszkeség érzése)
    -Finom motorikus képességük fejlődni fog (aprólékos mozgáskoordináció)
    -Koncentrációs képességük fejlődni fog (tanulási, figyelemösszpontosítási képesség fejlesztése)
    -Kreatívabbak lesznek
    -Nyitottak lesznek az új élmények befogadására
    -Sokkal kezdeményezőbbek lesznek
    -Megtanulják, hogyan kell kezelni az életükben fellépő stresszt
    -Olyan képességeket sajátíthatnak el, amelyek birtokában egészségesebb önbizalmú, önmagát felvállaló, magabiztosabb személyiségekké válnak!
hirdetés
Voltál már itt? Értékeld!


0 / minimum 200 karakter
Lányom visszahúzódó és önbizalom hiányos volt. Szeretett rajzolni, de mindig elégedetlen volt vele. A tábor első napján hétfőn büszkén hozta haza első alkotását, valamint örömmel adta tudtomra, hogy Anya van 3 új barátom! Péter végtelen türelemmel, odafigyeléssel és változatos programokkal (rajzolás, fejlesztő játékok, jóga, önismereti beszélgetések) tarkítja táborát. Köszönöm, hogy élményekkel gazdagon sok-sok fejlesztéssel és vidámsággal távozhattunk minden nap! Idén sem hagyjuk ki!
Kislányom izgult az elején, de már első nap úgy tért haza, hogy sok új barátot szerzett. Sok élménnyel gazdagodott, szituációs játékokat játszottak, amitől nőtt az önbizalma. Minden nap boldogan jött haza és mesélte az élményeit. Rajztudása pedig rengeteget fejlődött, azóta is nagy örömmel készít itthon rajzokat és büszke magára! Ráadásul jógázta is minden nap, amit azóta is gyakorol itthon. Idén is megyünk!