„Trükkös Békák” tábor
„Trükkös Békák” tábor
Tábor típusa
Napközis
Cím
HUMagyarország 6000 Kecskemét, Serfőző u. 21.
Kategóriák
Weboldal linkje
Facebook oldal linkje
Email
Telefonszám
+3676325678
Napközis ár
22 500 Ft
Fizetési mód
Készpénz
Ajánlott életkor
7-10
Turnusok
A tábor szervezője még nem adott meg erre az évre turnusokat
Kedvencekhez adomVoltam itt, értékelem A szervező bemutatkozik
Bemutatkozás
A tábor szervezője még nem töltött fel bemutatkozást. Nyomd meg a gombot, ha szeretnéd megismerni kik fognak vigyázni a gyerekekre a táborban! Bemutatkozás kérése
Leírás
A nyári tábor heti díja tartalmazza:
- a napi 3 étkezést (tízórai, ebéd, uzsonna)
- a témák megvalósításához szükséges anyagok és eszközök biztosítását,
- a szakképzett táborvezetők figyelmét.

A táborban programot és felügyeletet 8.00 - 16.30-ig biztosítunk. Korábbi érkezés és későbbi távozási időpontokról egyeztetés szükséges.


Komplex, célszerűen kifejlesztett önismeretet és a tanuláshoz szükséges készségeket fejlesztő technika a pedagógia és a kineziológia eszközeivel.
Megtanítjuk gyermekét arra, hogy szorongás nélkül, önbizalommal kezelje a számára problémás helyzeteket az iskolában és azon kívül!
Szeretné, hogy gyermeke jókedvvel, szorongás nélkül, önbizalommal telve, magabiztosan menjen iskolába, illetve kezdje az új tanévet, vagy hogy gyermeke gyorsabban, könnyebben tanuljon, gond nélkül menjen neki a számolás, arra koncentráljon, ami fontos, eszébe jusson, amit megtanult?
Játékos keretek között fejlesztjük a mozgáskoordinációt, segítjük a bizalom kialakulását társaikban, a felnőttekben és önmagukban, valamint trenírozzuk a reagálási- és emlékezőképességüket Seres Helén kineziológus vezetésével.
hirdetés
Voltál már itt? Értékeld!


0 / minimum 200 karakter
Még nem érkezett értékelés