Históriás tábor - Szent László, a lovagkirály

Tábor típusa
Napközis
Cím
HUMagyarország 1157 Budapest, Hartyán köz 3.
Címkék
Weboldal linkje
Facebook oldal linkje
Email
Telefonszám
+36209148371
Napközis ár
19 500 Ft
Fizetési mód
Készpénz
Ajánlott életkor
6-14
Turnusok
A tábor szervezője még nem adott meg erre az évre turnusokat
Kedvencekhez adomVoltam itt, értékelem A szervező bemutatkozik
Bemutatkozás
A tábor szervezője még nem töltött fel bemutatkozást. Nyomd meg a gombot, ha szeretnéd megismerni kik fognak vigyázni a gyerekekre a táborban! Bemutatkozás kérése
Leírás
Szent László legendái nyomán járunk a korai középkor lovagi világában. Készítünk: zászlót és csatabárdot, ékszert és gyöngyös fejdíszt, oklevelet és királyi pecsétet, tanulunk: krónikás legendákat és népi hagyományt, lovagi virtust és udvari jó modort, rendezünk: lovagi próbát és királyi fogadást ; s barangolunk a Magyar Nemzeti Múzeumban őrzött tárgyi emlékek között.

A tábort a Históriás Társaság Kulturális Egyesület szervezi, amelynek tagjai több évtizedes táboroztatási, múzeum- és drámapedagógiai tapasztalattal bírnak.

A tábor helyszíne az Újpalotai Szabadidő Központ Zöld Klubja. Amennyiben távolabb esik tőled a helyszín, érdemes érdeklődni, egyeztetni, mert találkozási pontokon gyülekezve az Egyesület munkatársaival is utazhatnak majd tömegközlekedéssel azok a gyerekek, akiket szüleik a reggeli órákban nem tudnak a helyszínre vinni vagy délután onnan elhozni.


hirdetés
Voltál már itt? Értékeld!


0 / minimum 200 karakter
Még nem érkezett értékelés