Harry Potter és az elfelejtett szövetség - fantasy szerepjáték tábor
Harry Potter és az elfelejtett szövetség - fantasy szerepjáték tábor
Tábor típusa
Bentlakásos
Cím
HUMagyarország 3244 Parád, Kristály út 91
Weboldal linkje
Facebook oldal linkje
Email
Telefonszám
+36209623221
Bentlakásos ár
36 000 Ft
Fizetési mód
Készpénz, Bankkártya, SZÉP-kártya, Banki átutalás
Testvér kedvezmény
Gerida rendfokozati kedvezmény
Ajánlott életkor
7-14
Turnusok
A tábor szervezője még nem adott meg erre az évre turnusokat
Kedvencekhez adomVoltam itt, értékelem A szervező bemutatkozik
Bemutatkozás
A GERIDA LOVAGREND Céljai, Tervei és Küldetése. A GERIDA LOVAGREND 2000 év nyarán a Rendőr Kulturális és Hagyományőrző Egyesület ifjúsági tagozataként jött létre. Jogelődei 1991-től szerveznek és rendeznek bűn és baleset-megelőzési történelmi szerepjáték táborokat, amelyeknek célja, hogy a gyerekek felé kalandos formában, történelmi ismereteket adva, játékos úton közvetítsük a rendőrség alaprendeltetéséből adódó bűn és baleset-megelőzési üzeneteket. GERIDA Lovagrendet, tehát nem más, mint egy időutazó képességekkel rendelkező rendőri egység, amely a szintén időutazó képességekkel rendelkező intergalaktikus bűnelkövetőket a történelmi idők kalandos korszakain keresztül üldözi aztán többnyire el is kapja, és méltó helyére a „Börtönbolygóra” szállítja. Egy-egy tábor egy-egy küldetésnek, egy-egy különleges bűneset nyomozásának felel meg. A program célcsoportja az egyik legveszélyeztetettebb korosztály, az általános iskolások (6-14 éves gyermekek), akik életkori sajátosságukból adódóan fogékonyak minden újra, a jóra, de ugyanígy a rossz dolgokra is. Közösségformáló törekvéseink egyik fő eszköze történelmi szerepjáték táboraink, ahol amellett, hogy egy érdekes, kalandos, izgalmas nyomozásban vehetnek részt, történelmet, hagyományokat, földrajzot, biológiát, kézműves mesterséget és még sok más hasznos dolgot tanulnak. Miután egy szintén jól bejáratott időutazó szertartás keretében eljutunk a kiszemelt történelmi korba, megismerhetik az adott kor öltözködési szokásait, kultúráját, játékait, találkozhatnak a kor mindaddig csak a tankönyvekből, regényekből vagy filmekből ismert szereplőivel. Játszva, kockázat nélkül ismerhetik az önmagukért való felelősségvállalás érzését és tanulhatják meg a pénz használatát, hiszen megérkezésünk után a kor lehetőségeinek figyelembe vételével „munkát” kell vállalniuk, - pl. a kislányok udvarhölgyek lehetnek a királyné mellett, a fiúk pedig testőrök a király védelmében stb. - és ezen munkavégzésért a nap végén fizetést kapnak.
Leírás
Kedves Szülők!


A Rendőr Kulturális és Hagyományőrző Egyesület több mint 15. éve szervez rendkívül látványos, tartalmas és vidám kosztümös történelmi és fantasy szerepjáték táborokat. A " SZEREPJÁTÉK " táboroknak az a lényege, hogy a gyermekek az első perctől az utolsóig, egy kitalált, meseszerű - kalandokkal teletűzdelt - történetbe csöppennek - jelmezben az adott kor díszletei között -, és az összes program ennek a történetnek a jegyében zajlik. Az elmúlt pár évben feldolgoztunk egy-két népszerű mesét, a Karib tenger kalózait, jó pár Disney történetet, vagy Asterix és Obelix kalandjait, de idén visszatérünk egy régi Gerida hagyományhoz, és így a rendíthetetlenül népszerű Harry Potter történetek mellett egy valódi történelmi témával várjuk a gyerekeket

A táborok célja - amellett, hogy a gyermekeknek tartalmas és emlékezetes programot biztosítsunk - elsősorban az, hogy játékos formában tanulhassanak, hiszen történelmi, irodalmi, kultúrtörténeti, sőt még pénzkezelési - gazdálkodási ismereteket is kapnak. Mindezt természetesen úgy, hogy a játék, a sport a kirándulások, a vetélkedők, a tábortüzek és a vidám hangulatú bulik elmaradhatatlan eszközei  táborainknak.

Táborainkra általános iskolás korú gyermekek jelentkezését várjuk. Alsó korhatár az első osztály befejezése, felső korhatár, aki idén végzi a nyolcadik osztályt.

Az első tábor címe:                                  és az elfelejtett szövetség                           

Ha volt mát gyermeke Harry Potter táborban akkor tudja, ha nem volt még akkor készüljön fel élete nagy kalandjára, varázslatokra, bűbájokra,  rejtélyekre legendás lényekre, átkokra és boszorkányokra, egyszóval mindenre amivel a varázsvilágban találkozhat. Az a kis varázsló vagy boszorkány aki eljön hozzánk, Roxfortos diákként élheti át Harry egy eddig senki által nem ismert, ugyanakkor határozottan legizgalmasabb kalandjait, jelen esetben egy elfelejtett titkos rend titokzatos történetét.  

A tábor helyszíne: Parádfürdő – Zöld Övezet Vendégház
A tábor ideje: 2017. július 03 - 08.   BETELT
2017. augusztus 07-12.   BETELT
Elhelyezés: Kőházban, 6, 8, és 10 ágyas szobákban
Étkezés: napi négyszer, a tábor étkezdéjében
Utazás: autóbusszal
Jelentkezési korhatár: 7 - 14 év

Az alábbiakban feltüntetett ár tartalmazza az utazás, a szállás és a napi négyszeri étkezés a jelmezek, a díszletek és a program egyéb költségeit.

Tábori hozzájárulás: 36.000 Ft.-


Részletfizetés lehetséges!!!

SZÉP kártyát és Erzsébet utalványt elfogadunk!!!

Ha a szülők a tábor indulásáig jelzik, hogy a gyermek a táborozástól visszalép,  a teljes, addig befizetett pénzt visszafizetjük!!!


Kérem, hogy a gyermekek jelentkezési szándékát minél előbb jelezzék a Rendőr Kulturális és Hagyományőrző Egyesület titkárságán, vagy a mellékelt Jelentkezési lap kitöltés utáni visszaküldésével.

Mikó László városi tel/fax: 06-1/788 4153
       Mobil: 06-20-962 3221
e-mail: titkar@rkhe.hu
gerida.lovagrend@gmail.com
Honlap: www.rkhe.hu
                         facebook:   https://www.facebook.com/gerida.lovagrend


A fenti telefonszámon szívesen adunk bővebb felvilágosítást is.


Budapest, 2017. január     Tisztelettel:  Mikó László nyá r. alezredes
                táborvezető
hirdetés
Voltál már itt? Értékeld!


0 / minimum 200 karakter
Még nem érkezett értékelés