Harry Potter és az elfelejtett szövetség - fantasy szerepjáték tábor
Harry Potter és az elfelejtett szövetség - fantasy szerepjáték tábor
Tábor típusa
Bentlakásos
Cím
HUMagyarország 3244 Parád, Kristály út 91
Weboldal linkje
Facebook oldal linkje
Email
Telefonszám
+36209623221
Bentlakásos ár
36 000 Ft
Fizetési mód
Készpénz, Bankkártya, SZÉP-kártya, Banki átutalás
Testvér kedvezmény
Gerida rendfokozati kedvezmény
Ajánlott életkor
7-14
Turnusok
A tábor szervezője még nem adott meg erre az évre turnusokat
Kedvencekhez adomVoltam itt, értékelem A szervező bemutatkozik
Bemutatkozás
A GERIDA LOVAGREND Céljai, Tervei és Küldetése. A GERIDA LOVAGREND 2000 év nyarán a Rendőr Kulturális és Hagyományőrző Egyesület ifjúsági tagozataként jött létre. Jogelődei 1991-től szerveznek és rendeznek bűn és baleset-megelőzési történelmi szerepjáték táborokat, amelyeknek célja, hogy a gyerekek felé kalandos formában, történelmi ismereteket adva, játékos úton közvetítsük a rendőrség alaprendeltetéséből adódó bűn és baleset-megelőzési üzeneteket. GERIDA Lovagrendet, tehát nem más, mint egy időutazó képességekkel rendelkező rendőri egység, amely a szintén időutazó képességekkel rendelkező intergalaktikus bűnelkövetőket a történelmi idők kalandos korszakain keresztül üldözi aztán többnyire el is kapja, és méltó helyére a „Börtönbolygóra” szállítja. Egy-egy tábor egy-egy küldetésnek, egy-egy különleges bűneset nyomozásának felel meg. A program célcsoportja az egyik legveszélyeztetettebb korosztály, az általános iskolások (6-14 éves gyermekek), akik életkori sajátosságukból adódóan fogékonyak minden újra, a jóra, de ugyanígy a rossz dolgokra is. Közösségformáló törekvéseink egyik fő eszköze történelmi szerepjáték táboraink, ahol amellett, hogy egy érdekes, kalandos, izgalmas nyomozásban vehetnek részt, történelmet, hagyományokat, földrajzot, biológiát, kézműves mesterséget és még sok más hasznos dolgot tanulnak. Miután egy szintén jól bejáratott időutazó szertartás keretében eljutunk a kiszemelt történelmi korba, megismerhetik az adott kor öltözködési szokásait, kultúráját, játékait, találkozhatnak a kor mindaddig csak a tankönyvekből, regényekből vagy filmekből ismert szereplőivel. Játszva, kockázat nélkül ismerhetik az önmagukért való felelősségvállalás érzését és tanulhatják meg a pénz használatát, hiszen megérkezésünk után a kor lehetőségeinek figyelembe vételével „munkát” kell vállalniuk, - pl. a kislányok udvarhölgyek lehetnek a királyné mellett, a fiúk pedig testőrök a király védelmében stb. - és ezen munkavégzésért a nap végén fizetést kapnak.
Leírás
Kedves Szülők!


A Rendőr Kulturális és Hagyományőrző Egyesület több mint 15. éve szervez rendkívül látványos, tartalmas és vidám kosztümös történelmi és fantasy szerepjáték táborokat. A " SZEREPJÁTÉK " táboroknak az a lényege, hogy a gyermekek az első perctől az utolsóig, egy kitalált, meseszerű - kalandokkal teletűzdelt - történetbe csöppennek - jelmezben az adott kor díszletei között -, és az összes program ennek a történetnek a jegyében zajlik. Az elmúlt pár évben feldolgoztunk egy-két népszerű mesét, a Karib tenger kalózait, jó pár Disney történetet, vagy Asterix és Obelix kalandjait, de idén visszatérünk egy régi Gerida hagyományhoz, és így a rendíthetetlenül népszerű Harry Potter történetek mellett egy valódi történelmi témával várjuk a gyerekeket

A táborok célja - amellett, hogy a gyermekeknek tartalmas és emlékezetes programot biztosítsunk - elsősorban az, hogy játékos formában tanulhassanak, hiszen történelmi, irodalmi, kultúrtörténeti, sőt még pénzkezelési - gazdálkodási ismereteket is kapnak. Mindezt természetesen úgy, hogy a játék, a sport a kirándulások, a vetélkedők, a tábortüzek és a vidám hangulatú bulik elmaradhatatlan eszközei  táborainknak.

Táborainkra általános iskolás korú gyermekek jelentkezését várjuk. Alsó korhatár az első osztály befejezése, felső korhatár, aki idén végzi a nyolcadik osztályt.

Az első tábor címe:                                  és az elfelejtett szövetség                           

Ha volt mát gyermeke Harry Potter táborban akkor tudja, ha nem volt még akkor készüljön fel élete nagy kalandjára, varázslatokra, bűbájokra,  rejtélyekre legendás lényekre, átkokra és boszorkányokra, egyszóval mindenre amivel a varázsvilágban találkozhat. Az a kis varázsló vagy boszorkány aki eljön hozzánk, Roxfortos diákként élheti át Harry egy eddig senki által nem ismert, ugyanakkor határozottan legizgalmasabb kalandjait, jelen esetben egy elfelejtett titkos rend titokzatos történetét.  

A tábor helyszíne: Parádfürdő – Zöld Övezet Vendégház
A tábor ideje: 2017. július 03 - 08.   BETELT
2017. augusztus 07-12.   BETELT
Elhelyezés: Kőházban, 6, 8, és 10 ágyas szobákban
Étkezés: napi négyszer, a tábor étkezdéjében
Utazás: autóbusszal
Jelentkezési korhatár: 7 - 14 év

Az alábbiakban feltüntetett ár tartalmazza az utazás, a szállás és a napi négyszeri étkezés a jelmezek, a díszletek és a program egyéb költségeit.

Tábori hozzájárulás: 36.000 Ft.-


Részletfizetés lehetséges!!!

SZÉP kártyát és Erzsébet utalványt elfogadunk!!!

Ha a szülők a tábor indulásáig jelzik, hogy a gyermek a táborozástól visszalép,  a teljes, addig befizetett pénzt visszafizetjük!!!


Kérem, hogy a gyermekek jelentkezési szándékát minél előbb jelezzék a Rendőr Kulturális és Hagyományőrző Egyesület titkárságán, vagy a mellékelt Jelentkezési lap kitöltés utáni visszaküldésével.

Mikó László városi tel/fax: 06-1/788 4153
       Mobil: 06-20-962 3221
e-mail: titkar@rkhe.hu
gerida.lovagrend@gmail.com
Honlap: www.rkhe.hu
                         facebook:   https://www.facebook.com/gerida.lovagrend


A fenti telefonszámon szívesen adunk bővebb felvilágosítást is.


Budapest, 2017. január     Tisztelettel:  Mikó László nyá r. alezredes
                táborvezető
hirdetés
Voltál már itt? Értékeld!


0 / minimum 200 karakter
Ez a Harry Pooter tábor a sokadik lesz, amiben rész fogok venni. A korábbiak, a szivárvány, a kőrisfa mind-mind egy új történetet dolgoztak fel Harry Potter világában. Jó volt Roxfortos diáknak lenni, varázsolni, tanulni. Az erdő hangulata, a kviddicsmecsek, a szállás mind hozzájárult ahhoz, hogy ne csak Harry Potter, hanem más a Lovagrend által szervezett táborba is elmenjek és később talán táboroztassak is majd velük.
2015-ben vett részt először kisebbik Fiunk Gerida Lovagrend által szervezett táborban. Az idei nyári táborok tervezésekor egyértelmű volt, hogy ha lehetőség lesz, újra varázslótanoncnak áll a Harry Potter táborban. Gyerekként rengeteg élménnyel, sok új baráttal gazdagodott. Szülőként megnyugtató volt az a gondoskodó, de mégis önfeledt közeg, ami körülvette a Gyerekeket.
A legelső táborom Harry Potter-es volt. Emlékszem, hogy teljesen elragadott a világ és, hogy tényleg varázslók vagyunk és a szereplők tényleg léteznek. Sose unatkoztunk, mindig volt valami amivel el tudtunk magunkat foglalni. A legjobb pedig az volt, hogy olyan barátságok szövődtek köztünk gyerekek között, amik egy életre megmaradnak, mivel én Borsodban lakom, és a legtöbb táboros pesti volt így tényleg csak arra volt lehetőség, hogy ott Parádfürdőn találkozzunk. Mindig vártam a következő tábort, hogy találkozzam a többiekkel, és eltöltsünk egy újabb fantasztikus és élményekkel teli remek hetet.:)
A Gerida Lovagrend Harry Potter táborát tavaly egy könyves rajongói csoportban ajánlották nekem. Óriási meglepetést szeretem vele a fiamnak, ez volt a 11. szülinapi ajándéka! Kicsit izgultam, mert nem ismertünk senkit a táborból, se gyereket, se tanárt, és ez volt élete első ottalvós tábora. A budapesti Rendőrpalota elől indult a társaság külön busszal, és már ott éreztem, hogy jó kezekben lesz. Látszott, hogy összeszokott, vidám csapat. Telefont nem vihettek a gyerekek, de esténként hívhattuk őket a háztanárokon keresztül, és minden este rendkívül lelkes beszámolót hallottam tőle! Lelkendezve és büszkén mesélt a beosztási ceremóniáról; Gábor bácsiról (a mindig vicces háztanáráról) és Hollóhátas társairól; a varázslóórákról; a bátorság próbákról; az esti tábortűzről és a szellem partiról; valamint a Tiltott Rengetegben tett látogatásról. Azt is mindig megjegyezte, hogy nagyon finom ételek voltak, amit igazán meglepődve hallottam, mert sok napközis táborban részt vett már, de az étkezés mindenhol probléma volt. A legnagyobb élményt mégis a kviddics kupa jelentette számára. Mióta hazajött, várja a következő tábort! Csodálatos élményekkel gazdagodott, hálás vagyok érte! Szívből ajánlom ezt a tábort minden élénk fantáziával megáldott gyereknek, aki szereti Harry Potter varázslatos világát!
Kisfiam kétszer vett már részt Gerida táborban. Mindkét alkalommal rengeteg élménnyel tért haza. Nem győztük hallgatni a beszámolóit!
Soha egy percig sem unatkozott, rengeteg kalandban volt része.
A táborvezetők nagyon kedves, csupaszív emberek, könnyű őket megszeretni.
Az idei Harry Potter táborba már jelentkeztünk és nagyon várjuk az indulást.
Jó szívvel ajánlom minden gyereknek!
Kislányom már 2 alkalommal is volt a Gerida Lovagrend által szervezett táborban.Mindkét alaklommal nagyon jól érezte magát,s rengeteg különleges élménnyel gazdagodott,s sok új barátot szerzett.Ajánlom minden szülő figyelmébe ezeket a táborokat,ha tökéletes kikapcsolódást,s fantasztikus élményeket kíván a gyerkőcének!!
3 éve kicsit izgultam, amikor ottalvós táborba küldtem a gyerekeimet. Imádták és azóta is minden évben kihagyhatatlan program a Harry Potter tábor! Egyetlen más tábort sem élveztek ennyire, rengeteg a mesélnivaló amikor hazaérkeznek! A program igazán tartalmas, foglalkoznak, játszanak velük, rengeteg poén van és az sem mindegy, hogy biztonságban tudhatom őket. A táborvezető nagyszerű ember. Lassan egy év telt el, dea gyerekek még mindig táncolják a nyitótáncot itthon, a fiam is.. Ez nem egy egyszerű tábor, ez egy hihetetlen kaland és egy közösség, aminek bármelyik gyerek tagja lehet.

Mindenkinek csak ajánlani tudom!
A Gerida Lovagreng által szervezett táborok mindig jó hangulatban telnek/teltek. Az adott témát a legmesszemenőkig "kiaknázzák", hiszen a tábor nem az indulás napján, hanem már azt megelőzően kezdődik, kis játékos ráhangolódással, előzetes rejtvényekkel, feladatokkal, így az indulás napja rögtön a kaland kezdete. A gyerekekre maximális biztonságban, jó hangulatban és felejthetetlen élményekkel töltik ezeket a napokat. Ezt követően sem szűnik meg a baráti társaság, további, egész évre felölelő programokat szerveznek, erőt nem kímélve, igazi odafigyeléssel, garantált jókedvvel!!!
Három gyermekem van, és mindig nagy gondot fordítottam arra, hogy milyen táborokba írassam a gyermekeimet, mivel eléggé "aggodalmaskodó" anyuka vagyok. Két nagyobbik gyermekem 2004-ben írattam be az első ilyen táborba, onnantól kezdve minden évben mentek táborozni, sőt mikor a kisebbik fiam is elérte azt a kort, őt is küldtem minden évben. A két nagyobbik "gyerek" már kinőtte ezt, azonban a legkisebb nyarainak még mindig szerves része a "Gerida". Nagyon szereti, és mindig rengeteg élménnyel jön haza.
Kislányom már négyszer táborozott a Geridákkal és idén is két táborra jelentkezett. Imád táborozni, ezért nyaranta 4-5 táborba elmegy. Nyár végén mindig megkérdezzük, hogy melyik tetszett a legjobban. Minden évbena Gerida tábor győzött.
Egy ismerős által jutott el hozzánk a Harry Potter- tábor híre. Kislányomat korábban már elvarázsolta Rowling- világa, így nem volt kérdés, hogy megy- e táborozni vagy sem. A jelentkezés első pillanatától megdöbbentett az a kidolgozottság, amivel a szervezők máris bevontak minket Harry történetébe. Nem akarok többet elárulni, röviden csak annyit, hogy egy élményekkel, kalandokkal maximálisan gazdagodott gyerkőc érkezett haza nemrég, aki sokat tanult, barátkozott és kijelentette, hogy 1 hét múlva, az Asterix- táborban is részt akar venni! Azt hiszem, ennél nem kell nagyobb dicséret! Köszönjük Gerida Lovagrend!!! :)