Aggteleki lovastábor
Aggteleki lovastábor
Tábor típusa
Bentlakásos
Cím
HUMagyarország 3758 Jósvafő, Tengerszem oldal. 1.
Kategóriák
Címkék
Weboldal linkje
Facebook oldal linkje
Email
Telefonszám
+36302994046
Bentlakásos ár
50 000 Ft
Fizetési mód
Készpénz
Ajánlott életkor
8-16
Turnusok
A tábor szervezője még nem adott meg erre az évre turnusokat
Kedvencekhez adomVoltam itt, értékelem A szervező bemutatkozik
Bemutatkozás
A tábor szervezője még nem töltött fel bemutatkozást. Nyomd meg a gombot, ha szeretnéd megismerni kik fognak vigyázni a gyerekekre a táborban! Bemutatkozás kérése
Leírás
Az Aggteleki Nemzeti Park Igazgatóság idén nyáron is megszervezi a már hagyományosnak mondható lovastáborát, amelyre 8-16 éves gyerekeket várunk.

A táborba látogató gyermekek megismerkedhetnek a hucul lovakkal, megtanulhatják a lovakkal való bánásmódot, lovak körüli munkát és mindennapi feladatokat. A rutinosnak mondható, tapasztaltabb lovasok tovább fejleszthetik tudásukat szakképzett oktatóink segítségével.

Lovagláshoz: lovaglónadrág vagy tréning nadrág (nem „susogós”), alacsony sarokkal rendelkező félmagas szárú cipő vagy lovaglócipő ill. csizma, hosszú zoknik, lovaglókesztyű vagy vékony pamut téli kesztyű. (Kobakot és gerincvédőt biztosítunk.)

A lovaglási lehetőségen felül sok-sok izgalmas programmal várjuk a kedves jelentkezőket. Délutánonként kézműves foglalkozással, barlanglátogatással, kerékpártúrával, hucul-szépségversennyel és sétakocsikázással ütjük el az időt.
Programokhoz kényelmes, terepi ruházat szükséges, kisméretű hátizsákban, esetlegesen esőköpeny és kulacs kapjon helyet, napsütés elleni sapka, kényelmes piszkolható öltözék, fürdőruha, esetlegesen naptej.
hirdetés
Voltál már itt? Értékeld!


0 / minimum 200 karakter
Még nem érkezett értékelés