Angol lovas tábor
Angol lovas tábor
Tábor típusa
Bentlakásos
Cím
HUMagyarország 7030 Paks, Cseresznyés u. 57.
Kategóriák
Címkék
Weboldal linkje
Facebook oldal linkje
Email
Telefonszám
+ 36-30-989-2645
+ 36-30-216-4766
Bentlakásos ár
36 000 Ft
Fizetési mód
Készpénz, Banki átutalás
Ajánlott életkor
6-18
Turnusok
A tábor szervezője még nem adott meg erre az évre turnusokat
Kedvencekhez adomVoltam itt, értékelem A szervező bemutatkozik
Bemutatkozás
A tábor szervezője még nem töltött fel bemutatkozást. Nyomd meg a gombot, ha szeretnéd megismerni kik fognak vigyázni a gyerekekre a táborban! Bemutatkozás kérése
Leírás
Táborainkat általában 5 - 18 éves korosztály látogatja a legszívesebben, és természetesen jelen pillanatban ez az a korosztály akik még nem , vagy csak igen keveset tudnak a lovaglásról. Az évek során felnőtt, és rendszeresen visszatérő, vagy máshol lovagló tinikről sem feledkezünk meg.

Egy-egy tábor létszáma 12-18 fő között van. Természetesen ehhez a létszámhoz igazítjuk a lovasoktató , edző, és a  ló létszámot is. Jelen pillanatban 10 lovunk van, amihez még egy póni és egy szamár is csatlakozik. A lovak alap, közép, és jó szinten vannak belovagolva, megbízható (többségük 10 -14  éve van a tulajdonunkban) vegyes fajtájú állomány. Mind a futószárazásban, mind a lovardai munkában, mind pedig terepen is megállják a helyüket, megbízhatóak gyermeklovasok esetén is. Két ló a lovagláson kívül a fogatozásban is otthon van, így a gyerekek megismerhetik a kocsikázás örömein kívül akár a  fogathajtás alapjait is.( másik tábor keretein belül) A póni pedig az ismerkedő apróságok bizalmának elnyerésére használható.

Rövid táborprogram ismertető. Természetesen ez a lovastáborra vonatkozik. A többi tábor is hasonlón épül fel:
A táborban a gyerekek a reggeli után a lovak ápolásában,szerszámozásában  segítenek , majd 12 óráig lovaglás. Ebéd után egy rövid pihenő , aztán egy kis elméleti fohglakozás, majd folytatjuk a lovaglást a vacsoráig. Aztán szabad foglakozás, és a nap végén takarodó. A hét folyamán , ha az időjárás is engedi , tábortüzet is gyújtunk.

A változtatás jogát fenntartjuk.
Videók
hirdetés
Voltál már itt? Értékeld!


0 / minimum 200 karakter
Még nem érkezett értékelés