Hajdúnánási lovastábor
Hajdúnánási lovastábor
Tábor típusa
Bentlakásos, Napközis
Cím
HUMagyarország 4080 Hajdúnánás, Petőfi utca 76/c
Kategóriák
Weboldal linkje
Facebook oldal linkje
Telefonszám
+36302424639
Bentlakásos ár
35 000 Ft
Napközis ár
20 000 Ft
Fizetési mód
Készpénz
Testvér kedvezmény
5% testvérkedvezmény
Ajánlott életkor
8-18
Turnusok
A tábor szervezője még nem adott meg erre az évre turnusokat
Kedvencekhez adomVoltam itt, értékelem A szervező bemutatkozik
Bemutatkozás
A tábor szervezője még nem töltött fel bemutatkozást. Nyomd meg a gombot, ha szeretnéd megismerni kik fognak vigyázni a gyerekekre a táborban! Bemutatkozás kérése
Leírás
A 2011-es évtől alkalom nyílt lovastáborokban való részvételre a Martinek Lovasudvaron.
A kultúralt környezetben lévő, jól felszerelt, jól kiképzett lovakkal ellátott lovastáborunkba várunk szeretettel minden olyan kis és nagy diákot, aki érdeklődik a lovak és a lovaglás iránt, aki mar lovagolt és aki meg csak ennek a tábornak kereten belül szeretné kipróbálni. Aki szeretne eltölteni egy változatos programokkal teli nyaralást Magyarorszag keleti, felfedezetlen, de csodálatos vidékén, annak itt a helye.
A mindennapi gyakorlati és elméleti lovasoktatás mellett, érdekes sokszínű, sokrétű elfoglaltságokat is szervezünk a táborozók számára:  Kézműves foglalkozásokkal, valamint sok-sok egyéb kültéri és beltéri játékokkal – foci, kosár, különböző társasjátékok – színesítjük nyaralásukat a tábor területén, és természetesen mód van televíziózásra és internetezésre is.

A Lovasudvaron kerti tűzhely, bográcsozási, kemencében való sütési, grillezési lehetőseg van, valamint együtt keszíthetitek el a heti kenyéradagotokat a kemencés sütésnél.
Esti programként szalonnasütés, bográcsban főzés, kemencés ételek (kenyérlángos, pizza) elkészítése, tábortűz, társasági, szabadtéri programok várnak rájuk.
A tábor befejeztével számot adnak a gyerekek az elsajátított lovas tudásról gyakorlatban és elméletben is. A biztonságos és színvonalas nyaralásról a nap 24 órájában pedagógusok és magasan képzett, türelmes lovasoktató gondoskodik.

A gyerekek napi ötszöri étkezésben részesülnek, az ebédet a helyi vendéglátók biztosítják, a vacsorájukat pedig  a szabadtéri főzőhelységben közösen készítik el a felügyelő tanárokkal.


B. / Napközis lovastábor:
A hajdúnánási vagy a környező településeken lakó gyerekek számára nagyszerű megoldás lehet nyáron hasznos időtöltésre, a Martinek Lovasudvar által szervezett lovastábor programjain való részvétel 8.00-16.00 közötti időszakban.
(A napközis lovastábor résztvevőire ugyanaz a program vár, mint a bentlakásos lovastáborozókra 8.00-16.00 közötti időszakban.)
A résztvevők az elméleti tudnivalók mellett a gyakorlatban is megismerkednek a lótartás, lóápolás fortélyaival, megtanulják a lóval való helyes bánásmódot, és naponta két alkalommal lovagolnak!
Jelentkezési határidő:
Folyamatosan, de legkésőbb a tábor kezdete előtt egy héttel!

Jelentkezési korhatár:
Bentlakásos lovastábornál: 10 - 18 éves korig!!!
Napközis lovastábornál: 8 - 18 éves korig!!!

Jelentkezési feltételek:
- megfelelő egészségi állapot
- adatlapok kitöltése: (Letölthető dokumentumainknál megtalálhatóak!)
- saját felelősséggel történő lovaglásról,
- esetleges allergiaról,
- szülői nyilatkozat, gyermeke egeszségéről
- balesetbiztosítás
- TAJ kártya száma, fénymásolata

Amit kínálunk a gyerekeknek az itt eltöltött öt nap alatt:
- lovasfoglalkozások minden mennyiségben (futószáron, szabadon)
- elméleti ismeretek megszerzése (lóismeret, lovardai rend, szerszámismeret)
- kézműves foglalkozások
- jó társaság
- szabadidős programok (tollas, foci, pingpong, társasjátékok)
- tábortűz
- és nem utolsó sorban fantasztikus öt napot a szabadban, a jó levegőn, a lovak társaságában egy kis városban, csendes helyen Hajdúnánáson!
Tábor díja:
Bentlakásos tábor: (7000.- Ft / nap)
35.000.- Ft / turnus / 5 nap 4 éjszaka (ami tartalmazza a szállást, a napi ötszöri étkezést, a napi kétszeri lovaglást, az elméleti oktatást és kézműves foglalkozást)
Testvérpároknak 5 % kedvezményt biztosítunk a két gyerek táborozásának díjából!!!

Napközis tábor: (4000.- Ft / nap)
20.000.- Ft / turnus / 5 nap (ami tartalmazza a napi háromszori étkezést, a napi kétszeri lovaglást az elméleti oktatást és a kézműves foglalkozást)
Testvérpároknak 5 % kedvezményt biztosítunk a két gyerek táborozásának díjából!!!

Fizetés módja:
Előleget, a részvételi díj 20%-át előre (postai csekken), a fennmaradó 80%-t helyben, a táborba érkezéskor kell kifizetni.
Amennyiben a táborban való részvétel valamilyen okból visszamondásra kerül a tábor megkezdése előtti héten belül, akkor az előleg nem visszakérhető, DE lehetőség van az előleg beszámításával turnusváltoztatásra.

Táborba érkezés időpontja:
Hetfő reggel: 8.00-10.00 között

Távozás időpontja:
Péntek délután: bemutatólovaglás után
A távozás előtt 14.00-kor a gyerekek bemutatják az öt nap alatt megszerzett tudásukat szüleiknek, érdeklődő családtagjaiknak.
hirdetés
Voltál már itt? Értékeld!


0 / minimum 200 karakter
Még nem érkezett értékelés