Nyári lovastábor a Szentendrei-szigeten 2016
Nyári lovastábor a Szentendrei-szigeten 2016
Tábor típusa
Bentlakásos, Napközis
Cím
HUMagyarország 2021 Tahitótfalu, Hrsz. 091
Kategóriák
Weboldal linkje
Facebook oldal linkje
Email
Telefonszám
+36309982768
Bentlakásos ár
45 000 Ft
Napközis ár
40 000 Ft
Fizetési mód
Készpénz
Testvér kedvezmény
5% testvérkedvezmény / vagy 5% visszatérő kedvezmény
Ajánlott életkor
8-18
Turnusok
A tábor szervezője még nem adott meg erre az évre turnusokat
Kedvencekhez adomVoltam itt, értékelem A szervező bemutatkozik
Bemutatkozás
Lovas oktatóink szeretettel várják a gyermekét! Engedje meg, hogy bemutassuk őket: Korcsogné Kovács Mónika (+36 30 696 2409) júniusban és júliusban Morber Andrea (+36 30 977 0797) augusztusban Mindketten szakképzett, engedéllyel rendelkező lovasoktatók, akik tapasztalt táboroztatók is.
Leírás
Ki ne szeretne gyermekének egy valódi nyári tábor élményt? Biztonságos, egészséges környezetben a világ egyik új ablaka nyílik meg gyermeke előtt: egy családi lovas és állatfarm a helyszín, a Szentendrei-sziget háborítatlan zugában. A Bodor Major lovas és életmód tábora szeretettel várja a lovagolni vágyó fiatalokat 8-18 éves korig a nyári szünetben, napközis vagy bentlakásos formában.

A lovas tábor fő programja: a lovak, a lovaglás, a lószerszámok, lovas eszközök megismertetése a gyermekekkel. Környezettudatosságra és aktív, egészséges életmódra nevelés. Lovas órákat naponta kétszer tartunk. Létszámtól függően a gyermekekkel korcsoport és tudásszint szerinti bontásban foglalkozunk. A lovas tábor további célja, hogy  a gyermekek hasznos ismeretekkel térjenek haza:

- szabályok, viselkedés a természetben a környezet megóvása érdekében
- térképismeret és tájékozódás a természetben
- egészségügyi alapismeretek, baleset-megelőzés, segítségnyújtás
- népi játékok a természetben

Programok időjárás függvényében: lovas kocsikázás, gyalogtúra, kalandparkozás, szalonnasütés, gyalogtúra, Vác városnézés, strandolás, stb.

Ellátás: napközis lovas tábor esetén reggeli és ebéd, bentlakásos lovas tábor esetén napi 3-szori étkezés, délelőtt és délután gyümölcs vagy snack.

Szállás: bentlakásos lovas tábor esetén a Bodor Major területén található Lipicai Panzióban, 2-3-4 ágyas zuhanyzós szobákban történik az elhelyezés. Ágynemű huzatot  kérünk hozni.


Szeretettel várunk a Bodor Majorban minden lovas barát fiatalt!

A szülői nyilatkozat leadása (innen letölthető) és a teljes részvételi díj befizetése a lovas tábor első napján történik.
További információval, a szükséges felszerelés listájával ill. bármely kérés esetén állunk szíves rendelkezésére a +36 30 998 2768-as telefonszámon vagy az info@bodormajor.hu címen.
hirdetés
Voltál már itt? Értékeld!


0 / minimum 200 karakter
Még nem érkezett értékelés