Bodzavár Nyári Lovas Kalandtábor
Bodzavár Nyári Lovas Kalandtábor
Tábor típusa
Bentlakásos
Cím
HUMagyarország 8291 Vöröstó, -
Kategóriák
Címkék
Weboldal linkje
Facebook oldal linkje
Email
Telefonszám
+36703890602
Bentlakásos ár
75 000 Ft
Fizetési mód
Készpénz, Banki átutalás
Ajánlott életkor
8-14
Turnusok
A tábor szervezője még nem adott meg erre az évre turnusokat
Kedvencekhez adomVoltam itt, értékelem A szervező bemutatkozik
Bemutatkozás
Bodzaváron az év minden hónapjában a felzárkózótól a kitűnőig ezer féle gyermeket fejlesztünk. A nyár a táborok ideje. 20 éve ez a hivatásunk és a szenvedélyünk! Olvass rólunk az oldalunkon bővebben!
Leírás
Ebben a táborunkban a pacik a fejlesztés segítői!
Kata segítségével beszélünk a pacikhoz, és meg is "hallgatjuk" őket. Játszunk velük és rajtuk, és próbára tesszük a bátorságodat is…
A lovak ápolása, az lovaglás a képességfejlesztés része. Mozgáskoordináció, irányítás, stressz kezelés, koncentráció... Hosszú a listánk, amivel gyermeked ügyességét, rátermettségét, fejlődését erősítjük.
A lovaglás és a hozzá kapcsolódó tevékenységek,értő irányítással, csodára képesek! Táborunk nem hagyományos "lovas tábor".Bodzaváron az eredményt nem a lovon töltött órák számában mérjük. A Bodzavár Lovas Fejlesztőtáborában gyermeked készségei a főszereplők.
Most sem hiányozhat a "terápiás" strandolás,vízi játék, és a Balaton - elvégre nyár van! A természetben is várnak ránk kalandok: nem csak túrázunk és ismerkedünk az erdővel, de búvóhelyet is építünk. A szabadtűzön való főzés és zenés tábortűz, a sötétedés utáni kalandok már "kötelező" elemek. A fejlesztő tábor lényege, hogy az iskolai rutintól eltérő módszerekkel fejlesztjük gyermeked minden tanulási készségét. Ezért most is minden játékot és kalandot úgy komponáltunk meg, hogy többet érjen, mintha egész nyáron a tankönyvek fölött görnyedne.
hirdetés
Voltál már itt? Értékeld!


0 / minimum 200 karakter
Még nem érkezett értékelés