El' vándorló lovastábor
El' vándorló lovastábor
Tábor típusa
Bentlakásos, Napközis
Cím
HUMagyarország 4481 Nyíregyháza, Hármastanya 3.
Kategóriák
Weboldal linkje
Facebook oldal linkje
Email
Telefonszám
+36704332019
Bentlakásos ár
34 900 Ft
Napközis ár
29 900 Ft
Fizetési mód
Készpénz, Banki átutalás
Ajánlott életkor
10-14
Turnusok
A tábor szervezője még nem adott meg erre az évre turnusokat
Kedvencekhez adomVoltam itt, értékelem A szervező bemutatkozik
Bemutatkozás
A tábor szervezője még nem töltött fel bemutatkozást. Nyomd meg a gombot, ha szeretnéd megismerni kik fognak vigyázni a gyerekekre a táborban! Bemutatkozás kérése
Leírás
A vakáció kezdetét követően, június harmadik hetétől, az El-Vándorló Lovastanya szeretettel várja azokat a 10-14 éves lóbarát gyerekeket, akik szeretnék megtapasztalni a lovaglás élményét, akik meg akarnak tanulni lovagolni, vagy fejleszteni szeretnék a már meglévő lovas tudásukat békés, hidegvérű, gyermekekhez szoktatott, különböző méretű és tudásszintű lovainkon.

A táborozó gyermekek programjában napi két óra lovas oktatás; pálya és tereplovaglás; lóápolás, gondozás és lószerszámozás; fogathajtási ismeretek; lovas kocsis kirándulás; tradicionális csikós eszközhasználati ismeretek szerepelnek.

Fakultatív programként nyíregyházi, sóstói városnézést, állatkerti kirándulást, strandolást és élményfürdőzést ajánlunk a gyerekeknek.

A bentlakásos lovas tábor hétfő 9 órától péntek 16 óráig tart. A gyerekek elhelyezése három ágyas szobákban történik, napi ötszöri étkezéssel (reggeli, tízórai, ebéd, uzsonna, vacsora), korlátlan üdítő és ásványvíz fogyasztással. Csoportos, minimum 12 fő jelentkezése esetén 1 fő kísérő ellátása díjmentes
Videók
hirdetés
Voltál már itt? Értékeld!


0 / minimum 200 karakter
Még nem érkezett értékelés