Equina lovas tábor
Equina lovas tábor
Tábor típusa
Bentlakásos, Napközis, Egynapos
Cím
HUMagyarország 2364 Ócsa, Erdősor utca
Kategóriák
Weboldal linkje
Facebook oldal linkje
Email
Telefonszám
+36303359947
+36306922613
Bentlakásos ár
45 000 Ft
Napközis ár
35 000 Ft
Napi tábor ár
7 000 Ft
Fizetési mód
Készpénz
Ajánlott életkor
5-17
Jelentkezési lap
Turnusok
A tábor szervezője még nem adott meg erre az évre turnusokat
Kedvencekhez adomVoltam itt, értékelem A szervező bemutatkozik
Bemutatkozás
Leírás
11 hektáros, parkosított, bekerített új építésű lovarda Budapest közelében. Minden igényt kielégítő lovas-létesítmény, modern infrastruktúrával, mely az állatok és az emberek kényelméért, jólétéért mindent megtesz. Az Equina Lovasfarm a Lovarda törvény értelmében regisztrált és engedélyezett lovarda és lovas szolgáltató létesítmény, így lovastáborai és lovasoktatása is legális formában működik, hozzáértő szakemberekkel. Bővebben tekintse meg a Bemutatkozás menüpontnál. A közkedvelt nyári lovastáboraink természetesen az összes szükséges engedéllyel rendelkeznek és a hatóságok által folyamatosan ellenőrzöttek, így a szülők is biztosítva vannak, hogy biztonságban és a legjobb helyen tudhatják gyermekeiket.

A tábor célja:
a természet, a lovak, a lovaglás és a lovas sportok megszerettetése és elérhetővé tétele mindazoknak, akik kedvelik a természetet és vonzódnak az állatokhoz, még akkor is, ha esetleg kevesebb lehetőségük van a természet és az állatok közelségében lenni.
A tábor alatt a gyerekek elsajátíthatják mindazt az elméleti (az állatok viselkedése, táplálkozása, a ló és a lovas biztonságos felszerelése, lóápolás, lovak felépítése, stb.) és gyakorlati tudást, ami a biztonságos lovagláshoz és az állatok megértéséhez nélkülözhetetlen. Emellett megismerkedhetnek a farm többi állatával és a farméletmóddal, ami a városi gyerekek számára egy különleges vonzerőt jelent.
A lovaglás mellett érdekes és változatos szabadidős, kulturális és élménytevékenységek teszik teljessé a tábort, melyeket maximálisan a gyerekek igényeihez igazítunk.

Tábortípusok:
• napközis tábor hétfőtől péntekig reggel 7- 8 órától 17-18 óráig(A napközis tábor esetében pickup szolgáltatás igénybe vehető: reggel megbeszélt időben és helyen felvesszük a gyereket, délután ugyanide visszavisszük. Lehetséges helyszínek többek között Gyál, Vecsés, Kőbánya-Kispest, Ecseri út, Europark, Népliget, stb.)
• bentlakásos tábor hétfőtől péntekig
  (Érkezés hétfő reggel, távozás péntek délután / este.)
• napi lehetőség, akár 1-1 kiválasztott nap, amikor esetleg a gyermek elhelyezése a szülőnek gondot okoz vagy akár közösen fel tudják mérni, hogy tetszik-e a gyermeknek a tábor
  (Amennyiben csak egy-két alkalommal szeretné igénybe venni a tábor szolgáltatásait, azt is megteheti napközis formában, de akkor minden esetben alkalmazkodni kell a tábor menetéhez.)

A tábor alapprogramja:
• napköziseknek napi 3x, bentlakásosoknak napi 5x étkezés (reggeli, tízórai, ebéd, uzsonna, vacsora), az étkezésekhez egy étterem biztosítja az ellátást.
• lovaglás naponta 2x, kezdőknek min. napi 1 óra futószár, haladóknak min. napi 1,5-2 óra osztály és tereplovaglás – a gyakorlati oktatás kizárólag oktatókkal történik, mindenki az egyéni tudásszintjének megfelelően egyedül vagy kis fős csoportokban (A kiegészítő programok esetlegesen befolyásolják a lovaglást.)
• napi elméleti oktatás: minden amit a lovakról, lovasokról, lovaglásról tudni kell (kicsiknek, nagyoknak külön-külön)
• tábortűz gitárral, szalonnasütés, bográcsozás, esetleg tánccal
• kézműves foglalkozások (rajzoktatás, agyagozás, kosárfonás, fafaragás, nemezelés, fajátékkészítés, bőrözés, gyékényfonás igény szerint)
• szamaragolás
• egyéb sportolási tevékenység: ping-pong, foci, tollas, medencézés
• játékos vetélkedők, ügyességi versenyek
• éjszakai túra és bátorságpróba csokivadászattal
• táborzáró háziverseny és bemutató szülők részére, elméleti és gyakorlati teszt, végén közös bográcsozás és oklevelek átadása
Voltál már itt? Értékeld!


0 / minimum 200 karakter
Még nem érkezett értékelés