Gyula vezér lovas tábor
Gyula vezér lovas tábor
Tábor típusa
Bentlakásos, Napközis
Cím
HUMagyarország 8286 Gyulakeszi, Csobánchegy 050/4Hrsz
Kategóriák
Címkék
Weboldal linkje
Email
Telefonszám
+36209735745
+36209317446
Bentlakásos ár
43 000 Ft
Napközis ár
23 500 Ft
Fizetési mód
Készpénz
Ajánlott életkor
6-18
Turnusok
A tábor szervezője még nem adott meg erre az évre turnusokat
Kedvencekhez adomVoltam itt, értékelem A szervező bemutatkozik
Bemutatkozás
A tábor szervezője még nem töltött fel bemutatkozást. Nyomd meg a gombot, ha szeretnéd megismerni kik fognak vigyázni a gyerekekre a táborban! Bemutatkozás kérése
Leírás
Lovas tábor gyerekeknek és felnőtteknek

Nagy sikere van hosszú idők óta, a tavasz és nyári szünetekben megrendezett lovas táboroknak, ahol a mindennapi lovas oktatáson felül a lovakkal való foglalkozásokkal a gyerekek önálló feladatokkal és sikerekkel szembesülhetnek.

Megismerkednek a lótartás és lóápolás alapjaival, szabadidejükben kirándulásokkal, vetélkedőkkel tesszük színessé az itt tartózkodásukat. Részükre étkezést és gyakorlott felügyeletet biztosítunk.

Lovasudvarunk idén is várja a lovak, lovaglás és a természet iránt fogékony gyermekeket nyári lovas táborába a Balaton-felvidék festői környezetében, a Csobánc lábánál elterülő területén. A tudásszint szerinti lovas oktatáson és tereplovaglásokon kívül lovas kocsizás, túrák, lovasbemutatók és szabadtéri játékok teszik feledhetetlen élménnyé az itt töltött időt. A gyermekek a lovagláson kívül megtanulják a lótartás és gondozás alapjait és az istálló szabályait, hogy a későbbiekben biztonságosan tuják eltölteni a lovakkal szabadidejüket. A lovaglás alapja, hogy ismerjük az állatokat és azok viselkedését, amit nehéz elsajátítani a lovaglóleckék során.

Lovasudvarunk 20 lovas istállóval, tehenekkel, szamárral, kecskével, kutyákkal és cicákkal várja az állatokat kedvelő gyerekeket, patakokkal és ligetekkel tarkított területén. Palánkvárunk, lovagi gyakorlóterünk, szabadtéri kemencénk és főzőhelyünk is remek lehetőséget nyújtanak az aktív kikapcsolódásra.


Lovaglás:
Kezdők: naponta kétszer 1 óra futószáron
Haladók: naponta kétszer 1 óra osztályban, terepen, ugratási lehetőség
hirdetés
Voltál már itt? Értékeld!


0 / minimum 200 karakter
Még nem érkezett értékelés