HSH Lovarda nyári lovastábor
HSH Lovarda nyári lovastábor
Tábor típusa
Bentlakásos, Napközis
Cím
HUMagyarország 2017 Pócsmegyer, Szigeti út 1
Kategóriák
Weboldal linkje
Facebook oldal linkje
Telefonszám
+36204503198
Bentlakásos ár
39 000 Ft
Napközis ár
32 000 Ft
Ajánlott életkor
6-16
Turnusok
A tábor szervezője még nem adott meg erre az évre turnusokat
Kedvencekhez adomVoltam itt, értékelem A szervező bemutatkozik
Bemutatkozás
A tábor szervezője még nem töltött fel bemutatkozást. Nyomd meg a gombot, ha szeretnéd megismerni kik fognak vigyázni a gyerekekre a táborban! Bemutatkozás kérése
Leírás
Egész évben várjuk a lovaséletet megismerni vágyó új, és az abba már belekóstolt régi vendégeink jelentkezését lovastáborainkba.
Nyáron ötnapos (hétfőtől péntekig tartó), valamint egész évben kétnapos hétvégi táborokat szervezünk,
gyerekeknek 6 és 16 év között, valamint felnőtteknek, családoknak, baráti társaságoknak is.
A tavaszi és az őszi szünet hetében is várjuk azokat, akik szeretnének kellemes körülmények között kikapcsolódni, lovagolni.
Gyakorlottabb lovasoknak hirdetjük meg lovastúráinkat (ezek jelenleg szervezés alatt állnak)
Erdei iskola
Várunk a Dunakanyar legszebb részén, a Szentendrei-szigeten fekvő lovardánkba. Szakképzett oktatóink vezetésével megtanítunk lovagolni és fejlesztjük tudásod. Táborainkat június 19-től szeptember 1-ig hetente szervezzük, hétfő reggeltől péntek estig.Korhatár gyermekek esetében 6 – 16 év, de felnőttek, családok, baráti társaságok jelentkezését is várjuk.
Tudásodhoz mérten részt vehetsz futószáras oktatáson, osztálymunkában, tereplovagláson, díjlovagló és díjugrató edzéseken, sőt, akár lovasíjászaton is. Elméleti foglalkozásokon és lovak körüli munkák során bepillanthatsz az igazi lovasvilágba. Kiegészítő programok: íjászat, kenuzás, strandolás, kirándulás erdőn-mezőn, ügyességi játékok, tábortűz – amiről tavaly lemaradtál, idén pótolhatod.
Szállás 2-3 ágyas szobákban, teljes ellátással (reggeli, ebéd, uzsonna, vacsora). Saját ló elhelyezését biztosítjuk. Diákbiztosítás kötelező.
hirdetés
Voltál már itt? Értékeld!


0 / minimum 200 karakter
Még nem érkezett értékelés