Hejőmenti Lovastábor
Hejőmenti Lovastábor
Tábor típusa
Napközis
Cím
HUMagyarország 3521 Miskolc, Bogáncs utca 8.
Kategóriák
Weboldal linkje
Facebook oldal linkje
Email
Telefonszám
+36305447445
Napközis ár
35 000 Ft
Fizetési mód
Készpénz, Bankkártya, SZÉP-kártya, Banki átutalás
Testvér kedvezmény
10% turnusismétlőknek, második gyerek -10%, harmadik gyerek -15%
Ajánlott életkor
5-18
Turnusok
A tábor szervezője még nem adott meg erre az évre turnusokat
Kedvencekhez adomVoltam itt, értékelem A szervező bemutatkozik
Bemutatkozás
A tábor szervezője még nem töltött fel bemutatkozást. Nyomd meg a gombot, ha szeretnéd megismerni kik fognak vigyázni a gyerekekre a táborban! Bemutatkozás kérése
Leírás
Lovastáborunk Miskolcon egyedülálló módon - rendkívüli lehetőséget nyújt a lovaglást kedvelő  gyerekek számára az aktív pihenésre, a lovaglás örömeivel való ismerkedésre valamint a végeláthatatlan játékra, mókára és kacagásra.

Lovasprogram: egy kis elmélet a lovaglásról és az ott elsajátított ismeretek gyakorlása. Tanultok a lovak viselkedéséről, kommunikációjáról, a lóápolás szabályairól, megtanulhatod a lovak színét, fajtáját, megismerkedsz a lovassportokkal. De a nyergek és kantárok ápolása is a lovastábor része lesz.

Lovaglás: a nap folyamán mindenki legalább kétszer ül lóra. Lovaink barátságosak, a táborozók kiváló környezetben sajátíthatják el a lovaglás alapjait. A haladók számára rendelkezésre áll az akadálypálya és rossz idő esetén a 22x53 m-es fedeles lovarda.

A kezdők futószáras oktatáson, a haladók osztálylovagláson vehetnek részt.

A lovasórákon kívül lesz még lovaskocsizás, ló szépségverseny, íjászkodás, fagyizás, szőrén lovaglás, sorverseny és rengeteg játékos program.

A lovastábor résztvevői délben megetetik azokat a lovakat, amelyeken lovagoltak.

Étkezés napi 3 alkalommal: reggeli, ebéd, uzsonna.

A reggeli és az uzsonna a lovarda büféjében lesz, az ebédet pedig étteremből rendeljük. Különös figyelmet fordítunk az ételek minőségére és ízletességére, különleges diéta vagy ételallergia sem akadály.
hirdetés
Voltál már itt? Értékeld!


0 / minimum 200 karakter
Még nem érkezett értékelés