IC Ranch western lovas tábor
IC Ranch western lovas tábor
Tábor típusa
Bentlakásos, Napközis
Cím
HUMagyarország 6600 Szentes, Alsórét 178.
Kategóriák
Weboldal linkje
Facebook oldal linkje
Email
Telefonszám
+36309956655
Bentlakásos ár
40 000 Ft
Napközis ár
25 000 Ft
Fizetési mód
Készpénz, Banki átutalás
Testvér kedvezmény
második hét: -10% kedvezménnyel!
Ajánlott életkor
6-17
Turnusok
A tábor szervezője még nem adott meg erre az évre turnusokat
Kedvencekhez adomVoltam itt, értékelem A szervező bemutatkozik
Bemutatkozás
Szervező: IC Ranch Westernlovas Egyesület - Szentes, Nonprofit sportszervezet Táborvezető: Istenes Csilla /okl. pedagógus és lovasedző (+36 30 995 66 55)
Leírás
Hogy miért válassz bennünket?
- Mert mi VIGYÁZUNK RÁD. Nekünk legfontosabb a Te biztonságod, ezért a tábor lovai mind quarter horse lovak, akik különösen szelídek, nyugodtak, engedelmesek és ráadásul még nagyon képzettek is.
- Mert  nálunk, nem csak eltöltöd az idődet, hanem tényleg TANÍTUNK TÉGED LOVAGOLNI. SŐT MEGTANÍTUNK MÉG ARRA IS, HOGY HOGYAN VISELKEDJ A LOVAKKAL, hogy a velük eltöltött idő balesetmentesen teljen és tényleg élmény legyen mindkettőtök számára.
- Mert mi TISZTA, RENDEZETT, EGÉSZSÉGES KÖRNYEZETET BIZTOSÍTUNK NEKED. Olyat, ahol kényelmesen és biztonságban játszhatsz, lovagolhatsz.
- Mert nálunk még akkor is jól fogod érezni magad, ha az idő esetleg nem a legideálisabb, mert A FEDETT KÖRKARÁMUNKBAN – ESŐ, VAGY SZÉL ESETÉN IS - LOVAGOLNI ÉS JÁTSZANI IS TUDUNK.
- Mert nálunk A LOVAGLÁSON KÍVÜLI IDŐBEN IS JÓL FOGOD ÉREZNI MAGAD, mert vár egy csomó játék (tollas, foci, kártya, lovas-kifestő, egyéb társasjátékok, hinta, mászóka, …stb.). Sok-sok közös programot szervezünk, vetélkedőket, számháborút, fogócskát, kerékpár túrát, szlalom versenyt, vagy éppen lovat fürdetünk, …stb. A meleg napokban pedig te is fürödhetsz a medencében.
- Esténként tábortűz köré ülünk, énekelünk, játszunk, zenélünk, szalonnát és mályvacukrot sütögetünk, vagy közösen bográcsban főzünk, vagy épp palacsintát sütünk.

Időben jelentkezzetek, hogy még biztos, hogy legyen hely a kiválasztott időpontra!
Szeretettel várunk! És persze várnak a tábor állat-segítői is a kutyák és a macskák is.
Voltál már itt? Értékeld!


0 / minimum 200 karakter
Még nem érkezett értékelés