Idrányi pusztai őszi lovastábor
Idrányi pusztai őszi lovastábor
Tábor típusa
Bentlakásos
Cím
HUMagyarország 8311 Nemesvita, Idrányi puszta, 021/5 hrsz
Kategóriák
Címkék
Weboldal linkje
Facebook oldal linkje
Email
Telefonszám
+36302314987
Bentlakásos ár
41 000 Ft
Fizetési mód
Banki átutalás
Ajánlott életkor
8-18
Turnusok
A tábor szervezője még nem adott meg erre az évre turnusokat
Kedvencekhez adomVoltam itt, értékelem A szervező bemutatkozik
Bemutatkozás
A tábor szervezője még nem töltött fel bemutatkozást. Nyomd meg a gombot, ha szeretnéd megismerni kik fognak vigyázni a gyerekekre a táborban! Bemutatkozás kérése
Leírás
A Balatonederics alatt, a Tapolcai-medencében, a Balaton-felvidéki Nemzeti Park szívében fekvő lovas udvaron, május 1- szeptember 31-ig szervezünk lovastáborokat és erdei iskolát.
A táborokban kezdőknek, haladóknak és jó lovasoknak is lehetőségük van a részvételre. Az oktatás egyénre szabottan történik, a tábor első napján felmérjük a lovasok tudását, majd ennek megfelelően csoportokba soroljuk őket.

A teljesen kezdők futószáron sajátíthatják el a lovaglás alapjait
A haladók négyszögben gyakorolhatják a lovak irányítását, összeszedettségét, majd a tereplovaglást
Jó lovasok tereplovagláson élvezhetik a lovaglás szépségét
8-18 éves gyerekek jelentkezését várjuk a bentlakásos táborunkba, a táborok vasárnap 16.00-órától péntek 18.00 óráig tartanak. A foglalkozások maximum 6 fős csoportokban zajlanak.

A szállás egy helyen a lovaglással, Balatonedericsen, az Idrányi pusztán, jurta sátrakban van. A gyerekekre 1 iskolai nevelőtanár folyamatosan felügyel. Komfort: mosdó és zuhanyzó, nap zuhany, angol WC.

Szabadidős programok:
A hét folyamán a gyerekekkel háromszor megyünk el lovaskocsival Balatonedericsi strandra, egyszer fürdünk a Tapolca patakban, amit lóháton és lovaskocsin közelítünk meg. fakultatív délutáni programok amíg a többiek lovagolnak: trambulin, íjászkodás, számháború,  fürdőzés a medencében.
Esti programok: welcome party, társasjátékok, éjszakai őrség, őszinteségi óra, tábortűz, szalonnasütés, közös főzés bográcsban és kemencében, madár és vad megfigyelés.
Az étkezésnél a teljes ellátás napi négyszeri étkezést jelent. Gyümölcsöket (almát, barackot, szilvát) a táborozás teljes ideje alatt folyamatosan biztosítunk. Speciális étkezési igényeket (vegetáriánus, liszt érzékeny stb.) figyelembe veszünk.

Oktatás:
ló takarmányozása, ló ápolása,
futószáron:
helyes ülés, tartás és egyensúly, könnyűügetés, és szárkezelés
Osztályban:
az osztályban lovaglás legfontosabb szabályai, jármódok, iramváltoztatások, kézváltás, kiképzési skála elemeinek elsajátítása.

A lovas táborában nincsenek pluszköltségek, az árban minden költség benne van. A szükséges felszerelés: hosszúnadrág, zárt bőrcipő. Az időjárásnak megfelelő, kényelmes, de nem lebegő, bő ruházat. Három ponton rögzített kobak, a fej méretére állítottan, a kobakot szükség esetén biztosítjuk.
Videók
hirdetés
Voltál már itt? Értékeld!


0 / minimum 200 karakter
Még nem érkezett értékelés