Lovas tábor
Lovas tábor
Tábor típusa
Bentlakásos
Cím
HUMagyarország 9154 Mosonszentmiklós, Szeszfőzde út 1.
Kategóriák
Weboldal linkje
Facebook oldal linkje
Email
Telefonszám
+36209686420
Bentlakásos ár
29 000 Ft
Fizetési mód
Készpénz
Ajánlott életkor
6-15
Turnusok
A tábor szervezője még nem adott meg erre az évre turnusokat
Kedvencekhez adomVoltam itt, értékelem A szervező bemutatkozik
Bemutatkozás
A tábor szervezője még nem töltött fel bemutatkozást. Nyomd meg a gombot, ha szeretnéd megismerni kik fognak vigyázni a gyerekekre a táborban! Bemutatkozás kérése
Leírás
A tábor helyszíne Mosonszentmiklós határában, egy 40 hektáros erdővel körülvett, horgásztóval rendelkező, háztáji és vadállatokat tartó alapítványi tanya. Az itt található állatvilág lehetővé teszi a gyerekeknek, hogy megismerjék, megszeressék a természetet, barátságot kössenek az állatokkal. Testközelből ismerkedhetnek meg különféle élőlényekkel, játékos formában mérhetik le tudásukat.A gyerekek naponta kétszeri lovas foglalkozásokon szerezhetnek elméleti és gyakorlati ismereteket. Belekóstolhatnak a lovak körüli teendők elvégzésébe, tudásszintjüknek megfelelő lovas oktatásban részesülnek, futószárazás, tereplovaglás.
Mindemellett változatos, játékos programok teszik felejthetetlen élménnyé a nyári táborozást:lovaskocsikázás, a tanyán élő állatok megismerése, állatsimogatás, sziesztázás az úszó házikón, íjászat, éjszakai túra, kézműves foglalkozás, fürdés a tanya medencéjében, tábortűz, bográcsozás.
hirdetés
Voltál már itt? Értékeld!


0 / minimum 200 karakter
Még nem érkezett értékelés