Marshmallow Camp Badacsonytomaj
Marshmallow Camp Badacsonytomaj
Tábor típusa
Bentlakásos, Napközis, Egynapos
Cím
HUMagyarország 8258 Badacsonytomaj, József Attila utca 27
Címkék
Weboldal linkje
Facebook oldal linkje
Email
Telefonszám
+36706721024
+36705995198
+36303453938
Bentlakásos ár
79 500 Ft
Napközis ár
25 000 Ft
Napi tábor ár
5 000 Ft
Fizetési mód
Készpénz, Banki átutalás
Testvér kedvezmény
10% testvér kedvezmény
Ajánlott életkor
7-18
Turnusok
2020. jún 22, hétfő - 2020. jún 26, péntek (5 nap) lovas, művész, angol napközi
2020. jún 29, hétfő - 2020. júl 3, péntek (5 nap) lovas, művész, angol napközi
2020. júl 6, hétfő - 2020. júl 10, péntek (5 nap) lovas, művész, angol napközi
2020. júl 13, hétfő - 2020. júl 17, péntek (5 nap) lovas, művész, angol napközi
2020. júl 20, hétfő - 2020. júl 24, péntek (5 nap) lovas, művész, angol napközi
2020. júl 27, hétfő - 2020. júl 31, péntek (5 nap) lovas, művész, angol napközi
2020. júl 27, hétfő - 2020. júl 31, péntek (5 nap) lovas napközis tábor
2020. aug 3, hétfő - 2020. aug 7, péntek (5 nap) lovas, művész, angol napközi
2020. aug 3, hétfő - 2020. aug 7, péntek (5 nap) lovas napközis tábor
2020. aug 10, hétfő - 2020. aug 15, szombat (6 nap) OTTALVÓS TÁBOR
2020. aug 17, hétfő - 2020. aug 22, szombat (6 nap) lovas, művész, angol napközi
Kedvencekhez adomVoltam itt, értékelem A szervező bemutatkozik
Bemutatkozás
Takács Vanessza, 25 éves. A családommal 10 évvel ezelőtt kezdtük el üzemeltetni saját lovardánkat Badacsonytomajon. 6 éve belekezdtem szüleimmel a nyári lovastáborok szervezésébe. A célom, hogy a gyerekek megismerjék és élvezzék a lovaglás örömeit, magabiztosak legyenek, valamint biztonságban érezzék magukat a lovak körül. A lovaglás mellett a lovak körüli tevékenységek megismerése is fontos, hiszen ezen feladatok nagy része is kapcsolatteremtés a lovakkal. Fontosnak tartom, hogy a gyerekek a tudásuknak, előismereteiknek megfelelő lovon üljenek. Nagyon szeretem a gyerekeket, és igyekszem közvetlen és vidám légkört kialakítani a srácokkal. Kondics Alexandra,22 éves pedagógia szakos. Szeretném továbbadni azt a sok táboros élményt, amit gyerekként megélhettem az alkotó táborok során. Az elmúlt két nyáron amerikai nyári táborokban dolgoztam, így rengeteg amerikai játékot, dalt sajátíthattam el, ami igazán különlegessé varázsolja a tábori életet. Az angol foglalkozások tehát játékosak, könnyedek. Közel állnak hozzám a sportok, a nyelvek, a képzőművészet, a túrázás, valamint a kalandok. Igyekszem mindig mosolyt csalni a mellettem jobbra állók arcára. Na meg a baloldaliéra is. Vida Vanda,22 éves. Én jobbára a tábor művészkedős oldalát fogom erősíteni a nyár folyamán. Egész kiskorom óta ezzel foglalkozom, grafikus végzettséggel rendelkezem, hosszabb távú terveim alapján pedig rajztanár szeretnék lenni, vagy bármi, ami művészettel és gyerekekkel egyaránt kapcsolatos. Nagy hangsúlyt fektetek a kreativitásra és az új dolgok kipróbálására, hogy merjük kicsit másként látni a világot. A művészkedni vágyó táborozókkal vicces és elgondolkodtató, nem hétköznapi módszereket szeretnék kipróbálni és úgy alkotni valami igazán személyeset. Amerikában töltöttem egy nyarat egy táborban, ahol nevelőként dolgoztam és az art részlegen tevékenykedtem, így be tudjuk csempészni a táborba az amerikai táborok hangulatát, dalokat, játékokat, még talán egy hot dog is beleférhet.
Leírás
A MARSHMALLOW CAMP lovas angol gyerektábor napköziket, illetve egy hetes tábort szervez Badacsonytomajon, ötszöri étkezéssel. Nagyon sok kalanddal, élménnyel és vidámsággal készülünk 7 éves kor feletti diákok számára.
A tábor 2020 nyarán veszi kezdetét hatalmas lelkesedéssel. Kis létszámmal, családias légkörrel és természetközelséggel, expedíciókkal színezzük ki a nyarat. Felejthetetlen élménnyel szeretnénk gazdagítani a gyerekeket. A Marshmallow Camp által a gyerekek kalandokban, expedíciókban vehetnek részt. Betekinthetnek a túlélő életmódba a sok természetközeli élmény kapcsán, amely sok izgalmat rejt. A táborban olyan készségeket fejlesztünk, mint a kreativitás, együttműködés, önállóság.
Megismerkedhetnek a lurkók a lovaglás világával, és a lovak körüli tennivalókkal. Valamint a tábor folyamán angol nyelvoktatásban vehetnek részt, igyekszünk társalgási angol nyelvhasználatra törekedni, valamint lehetőség nyílik a tradicionális amerikai táborvilágba való betekintésre. Művészetek, kirándulás, strand, sportolás vár rátok, emellett sok szabadidős tevékenységet nyújt a Balaton: strandröplabda, vízibicikli, kenuzás. A tábor célja, hogy segítségével egy remek közösség épüljön, a gyerekek akár az ország másik feléről származó gyerekekkel új barátságokat kössenek és életre szóló élményeket szerezzenek.

Főbb programok:
- Lovaglás, lovak körüli teendők
- Művészkedés: játékos foglalkozások
- batikolás, festés, rajzolás, karkötőkészítés, csónakkészítés, gyöngyfűzés
- Angol nyelvoktatás – játékos, vidám, nem hagyományos iskolai "órák
- Amerikai tábordalok megtanulása
- Amerikai játékok ("colourwars" – színháború)
- Sport: foci, röpi, úszás, vízi röpi
- Társasjátékok
- Színház
- Expedíciók: Badacsony felfedezése
- Közös főzésre is nyílik lehetőség
- Sátrazás
- Tábortűzrakás mesterfogásaival ismerkedés
- Marshmallow induló írása
- Bankett, disco
- számháború
-vitorláshajózás a Balatonon
Videók
hirdetés
Voltál már itt? Értékeld!


0 / minimum 200 karakter
Még nem érkezett értékelés