Mustang lovas tábor
Mustang lovas tábor
Tábor típusa
Napközis, Egynapos
Cím
HUMagyarország 2330 Dunaharaszti, Paradicsomsziget
Kategóriák
Weboldal linkje
Facebook oldal linkje
Email
Telefonszám
+36307283802
Napközis ár
28 000 Ft
Napi tábor ár
6 500 Ft
Fizetési mód
Készpénz
Ajánlott életkor
8-18
Turnusok
A tábor szervezője még nem adott meg erre az évre turnusokat
Kedvencekhez adomVoltam itt, értékelem A szervező bemutatkozik
Bemutatkozás
A tábor szervezője még nem töltött fel bemutatkozást. Nyomd meg a gombot, ha szeretnéd megismerni kik fognak vigyázni a gyerekekre a táborban! Bemutatkozás kérése
Leírás
Lovas táborunkban minden résztvevő betekintést kap a lovak mindennapi életébe és megismerheti a lovak különleges világát. A táborban a lovaglás mellett számos lóval kapcsolatos tudnivalót lehet elsajátítani, begyakorolni: lóápolást, lófürdetést (jó idő esetén), legeltetést, szerszámozást, lovak futószárazását... A gyakorlati lovaglóórák mellett –elméleti oktatás keretében- számos ismerethez juthatnak táborozóink, többek között a lovak eredete, anatómiája, viselkedése, takarmányozása terén.

Továbbá kipróbálhatod magad: ping-pongban, tollasban, röplabdában, fociban, íjászkodásban, népi, kézműves - és ügyességi játékokban, vetélkedőkben. Az időjárás függvényében lehetőség van kajakozásra, kenuzásra, motorcsónakázásra, strandolásra, kerékpározásra, filmvetítésre, társasozásra és még sok minden másra a teljesség igénye nélkül.

A lovaspálya melletti játszótéren csúszda, libikóka, mászóka, hinták és homokozó várja a kisebbeket.

Amire egy táborozónak szüksége van: váltóruházat, lovaglásra alkalmas öltözet, zárt cipő, kobak (igény szerint biztosítunk), esőkabát, gumicsizma.

Jó idő esetén fürdőruha, strandtörölköző, naptej, napszemüveg, sapka vagy kalap, papucs. (Estére a szúnyogok ellen szúnyogriasztó!)

Táborainkra akkor is jelentkezhettek, ha nem tudtok részt venni annak teljes időtartamán.
hirdetés
Voltál már itt? Értékeld!


0 / minimum 200 karakter
Még nem érkezett értékelés