Nakula lovastábor
Nakula lovastábor
Tábor típusa
Napközis
Cím
HUMagyarország 2092 Budakeszi, Nagyszénás utca 48
Kategóriák
Weboldal linkje
Facebook oldal linkje
Email
Telefonszám
+36309295172
Napközis ár
45 000 Ft
Fizetési mód
Készpénz
Testvér kedvezmény
2000 Ft
Ajánlott életkor
6-16
Turnusok
A tábor szervezője még nem adott meg erre az évre turnusokat
Kedvencekhez adomVoltam itt, értékelem A szervező bemutatkozik
Bemutatkozás
A tábor szervezője még nem töltött fel bemutatkozást. Nyomd meg a gombot, ha szeretnéd megismerni kik fognak vigyázni a gyerekekre a táborban! Bemutatkozás kérése
Leírás
A Nakula Lovasklub Budakeszi külterületén, a Normafa alatti erdő lábánál található. A családias hangulat és tündéri lovaink mellett sokan azért választanak minket, mert lovasoktatóink mind vidám, gyerekszerető és magasan képzett szakemberek.

A lovasklub vezető lovastanáraként fontosnak tartom, hogy a lovas foglalkozások keretén belül szép stílusú lovaglást és a lóval való helyes bánásmódról egyaránt tanuljunk. Lovastáborunk programjait is ennek megfelelően állítottuk össze. A lovaglás és lóápolási ismeretek mellett játékos foglalkozások keretén belül tanulunk a különféle ló-kiképzési módszerekről is. A klasszikus idomításon túl kipróbálhatjuk a suttogók módszereit, valamint a klikker-tréning alapjait is megismerhetjük. Tanulunk a lovak személyiségéről, egymással való kommunikációjukról. Célunk, hogy a hozzánk érkező gyerekek számára a lovaglás ne egyszerűen egy sport legyen, hanem életforma, melyhez hozzátartozik az állatok szeretete, tisztelete és megismerése is.

Délutánonként a lovaglás és lóápolási ismeretek mellett számos olyan dolgot tanulunk a táborban, ami egy későbbi saját ló boldog tartásához nélkülözhetetlen. Ezt azért tartjuk különösen fontosnak, mert évközben viszonylag kevés idő és lehetőség van arra, hogy lovaglás mellett magával a lóval töltsünk olyan “minőségi“ időt, aminek meghatározó szerepe van a lóval való kapcsolatépítésben. Idei táborunk különlegessége Kamala, a miniló, akivel egész nap lehet játszani, és aki nagyon örül, ha szeretgetik.
Napirend:
7:45- 9:30 : érkezés, reggeli, eligazítás
9:30-12:00 : lóápolás, lovaglás
12:00-14:00 : ebéd, játékos elméleti oktatás
14:00-15:30 : kapcsolatépítő játékok lovakkal
15:30-16:30 : uzsonna, búcsúzás

Mivel a tábor során külön figyelmet szentelünk az egészséges táplálkozással kapcsolatos tudnivalók ismertetésére is, ezért a tábor idejére változatos, finom és egészséges laktovegetáriánus ételekben gazdag étrendet állítottunk össze
hirdetés
Voltál már itt? Értékeld!


0 / minimum 200 karakter
Még nem érkezett értékelés