Némó úszósuli úszás-lovaglás
Némó úszósuli úszás-lovaglás
Tábor típusa
Napközis
Cím
HUMagyarország 6726 Szeged, Temesvári krt. 33.
Címkék
Weboldal linkje
Facebook oldal linkje
Email
Telefonszám
+36703869175
Napközis ár
21 900 Ft
Fizetési mód
Készpénz
Ajánlott életkor
6-12
Turnusok
A tábor szervezője még nem adott meg erre az évre turnusokat
Kedvencekhez adomVoltam itt, értékelem A szervező bemutatkozik
Bemutatkozás
A tábor szervezője még nem töltött fel bemutatkozást. Nyomd meg a gombot, ha szeretnéd megismerni kik fognak vigyázni a gyerekekre a táborban! Bemutatkozás kérése
Leírás
A Némó Úszósuli 2005. óta minden évben, a nyári vakáció ideje alatt kilenc héten keresztül áll a tartalmas szünidőre vágyók rendelkezésére. Négy tábortípusunk mindegyikében kiemelt szerepet kap az úszásoktatás, amely mellé a következő sportágak közül lehet választani: lovaglás, labdarúgás, tenisz, aerobik.
Táborainkat egy hetes turnusokban szervezzük (hétfő-péntek). A gyermekek számára tízórait és ebédet biztosítunk. A tábor helyszínei között saját buszainkkal közlekedünk. A délelőtti órákban minden gyermek egy óra úszásoktatáson és egy óra, a tábortípusnak megfelelő sportfoglalkozáson vesz részt szakképzett edzők irányításával.
A délutáni órákban változatos programokat szervezünk: arcfestéssel és játékos vetélkedőkkel (népi játékok, váltó- és sorversenyek), strandolással, filmvetítéssel (Cinema City), kalandparkban mászkálással, görkorcsolyázással tesszük a gyermekek számára felejthetetlen élménnyé a táborban eltöltött időt.
Az úszás-lovaglás táborban a gyermekek minden délelőtt egy óra lovagló foglalkozáson vesznek részt. A létszám függvényében 2-5 ló és ugyanennyi szakképzett oktató segítségével ismerkedhetnek meg a lovaglás alapjaival – futószáron. Rossz idő esetén a lovaglás fedett helyen is biztosított. Helyszín: Bárdos Lovastanya.
Videók
hirdetés
Voltál már itt? Értékeld!


0 / minimum 200 karakter
Még nem érkezett értékelés