Dél-Alföldi lovasudvar lovastábor
Dél-Alföldi lovasudvar lovastábor
Tábor típusa
Bentlakásos, Napközis
Cím
HUMagyarország 6800 Hódmezővásárhely, Tanya 4010
Kategóriák
Weboldal linkje
Facebook oldal linkje
Telefonszám
+36303831299
Bentlakásos ár
45 000 Ft
Napközis ár
39 000 Ft
Fizetési mód
Készpénz, Bankkártya, SZÉP-kártya, Banki átutalás
Testvér kedvezmény
10% testvérkedvezmény
Ajánlott életkor
6-16
Turnusok
A tábor szervezője még nem adott meg erre az évre turnusokat
Kedvencekhez adomVoltam itt, értékelem A szervező bemutatkozik
Bemutatkozás
A tábor szervezője még nem töltött fel bemutatkozást. Nyomd meg a gombot, ha szeretnéd megismerni kik fognak vigyázni a gyerekekre a táborban! Bemutatkozás kérése
Leírás
Lovardánk 2003 óta szervez a nyári szünet idején lovas táborokat, és 6 évig vettünk részt a PennyGirl/Pony Club újság táboroztatási programjában.
A táborainkban történő lovas foglalkozások zavartalansága biztosított, mert esős időben és nagy melegben - erős UV sugárzás- a nyitott oldalú fedett lovardában lovagolunk.
A lovastáborban részvevők megismerkedhetnek a lovak közelségével,a lovak körüli magatartás legfontosabb szabályaival. A kezdők megízlelhetik a lovaglást az alapoktól kezdődően, a biztos üléstől a futószáras munkáig. A haladók osztályban, egyéni képességeiknek, szintjüknek megfelelően dolgoznak. Az oktatás a Póni Klub hosszútávú oktatási rendszerére épül. Elméleti ismereteket szereznek a lófajtákról, jellemzőikről, a lótartás különféle módjairól, az eltérő lovaglási stílusokról. Fakultatív kézműves foglalkozások keretén belül különféle tárgyakat készítenek és technikákat sajátítanak el. A táborok résztvevői igény szerint lakhatnak a lovarda faházaiban, vagy naponta bejárhatnak. A bentlakásos táborok nagyon hangulatosak, a lovak közelében lakni, esténként tábortűznél sütögetni vagy bográcsban főzni a vacsorát: ez minden gyerek álma. A gyerekek önfeledt, biztonságos és színvonalas nyaralásáról  szakképzett pedagógusok és lovasoktatók gondoskodnak.

Az táplálék allergiás gyerekek- ti se maradjatok otthon, mert táborunkban tudjuk biztosítani az igényeiteknek megfelelő étkezési lehetőséget!

A kórház dietetikusa által összeállított és a kórház konyháján elkészített igény szerinti diétát biztosítunk. Az előző években lisztérzékeny, tej, tojás és tartósítószer érzékeny gyerekek táboroztak nálunk teljes elégedettség mellett!

1 tábor: Tábor bentlakással
6 napos - 45000 FT

Napközis tábor, napi egy lovaglással - 22000 Ft
Napközis tábor napi két lovaglással -  39000 Ft

Kedvezmény:
Testvéreknek - ha együtt jöttök a testvére(i)del, mindannyian 10% kedvezményt kaptok a tábor díjából
Visszatérőknek - azok aki táboroztak már nálunk szintén 10 % kedvezményt kapnak!

A tábor létszáma minimum 10 fő maximum 20 fő, jelentkezést csak előleg befizetésével tudunk elfogadni.
hirdetés
Voltál már itt? Értékeld!


0 / minimum 200 karakter
Még nem érkezett értékelés