Pákozdi lovastábor - Suhogó Lovastanya

Tábor típusa
Napközis, Egynapos
Cím
HUMagyarország 8095 Pákozd, Pákozd-Suhogó
Kategóriák
Weboldal linkje
Facebook oldal linkje
Email
Telefonszám
+36304879865
Napközis ár
30 000 Ft
Napi tábor ár
6 000 Ft
Fizetési mód
Készpénz, Banki átutalás
Testvér kedvezmény
5000 Ft/fő/hó testvérkedvezmény; 10% 2-3. tábor árából
Ajánlott életkor
5-18
Turnusok
A tábor szervezője még nem adott meg erre az évre turnusokat
Kedvencekhez adomVoltam itt, értékelem A szervező bemutatkozik
Bemutatkozás
A tábor szervezője még nem töltött fel bemutatkozást. Nyomd meg a gombot, ha szeretnéd megismerni kik fognak vigyázni a gyerekekre a táborban! Bemutatkozás kérése
Leírás
A tábor célja a lovakkal való ismerkedés, foglalkozás (pucolás, legeltetés), a lovaglás!
Táborainkban napi kétszer lovagolunk, lovaglótudástól függően kétszer minimum fél/egy órát! Az oktatás futószáras oktatás /edzés keretében történik, illetve lovagolunk terepen, kicsikkel az úgynevezett "tanyakört", aki pedig önállóan még nem tudja irányítani a lovat, vezetjük. Lovagolunk nyeregben és szőrén is:-)
A héten megismerkedünk a lovak viselkedésével, tulajdonságaival, testrészeivel,a ló és a lovas felszereléseivel,a lóápoló eszközökkel. Megismerjük a magyar lófajtákat, valamint magyar lovas hagyományokat.
Kirándulunk és számháborúzunk a természetben, játékos  vetélkedőkön vetjük össze a megszerzett tudást. Pénteken délután pedig bemutatót tartunk a szülőknek.
Étkezés: meleg ebéd a közeli étteremből (két válaszutási lehetőséggel), korlátlan ásványvízfogyasztás, naponta változó uzsonna/tízorai (gyümölcs, melegszendvics).
A tábor napközis jellegű, érkezés 8-9 óra között, a délutáni lovaglás vége: 16-17 óra között, amennyiben később tudják gyermeküket hazavinni, felügyeletet biztosítunk.
Kobakot, gerincvédőt biztosítunk, kényelmes, viszonylag feszes hosszú szárú nadrágot, és kemény talpú cipőt szükséges hozni, valamint sapkát, és váltás ruhát. A többit személyesen!...:-)
Voltál már itt? Értékeld!


0 / minimum 200 karakter
Még nem érkezett értékelés