Vándortábor lóháton
Vándortábor lóháton
Tábor típusa
Bentlakásos
Cím
HUMagyarország 9081 Győrújbarát, Külterület 013/5 Hrsz
Kategóriák
Weboldal linkje
Facebook oldal linkje
Email
Telefonszám
+36706053922
Bentlakásos ár
80 000 Ft
Fizetési mód
Készpénz, SZÉP-kártya
Ajánlott életkor
10-18
Turnusok
A tábor szervezője még nem adott meg erre az évre turnusokat
Kedvencekhez adomVoltam itt, értékelem A szervező bemutatkozik
Bemutatkozás
A tábor szervezője még nem töltött fel bemutatkozást. Nyomd meg a gombot, ha szeretnéd megismerni kik fognak vigyázni a gyerekekre a táborban! Bemutatkozás kérése
Leírás
Minden évben nagy siker a lovas nomád vándortábor!
6 nap lóháton, hegyen, völgyön, patakokon, erdőkön keresztül! Átlovagolunk a Sokorói-dombságon és a Magas-Bakonyon, illetve pannonhalmi régión is. Természetesen az idei évben is megrendezésre kerül, részben módosított, új útvonalon, de a megszokott jó hangulatban.

A túra vándorló jellegű, tehát minden éjszakát másik szálláshelyen töltünk, hol sátorban, hol jurtában aludva. Lovaink kényelmes karámban töltik az éjszakát. A négylábúak nálunk nagyon nyugodt vérmérsékletűek, jól belovagoltak, kiegyensúlyozottak, terep biztosak, a túra emiatt a lehető legbiztonságosabban kivitelezhető! Egész nap lóháton leszünk, kivéve a déli ebéd pihenőt, illetve több, kisebb-nagyobb lábnyújtóztatós időszakot, illetve ha elfáradt a csapat vagy a négylábúak, szintén megállunk!  Autó és "hadtáp" (konyha) kísér bennünket!

Lesz lófürdetés, fürdés, éjszakai bátorságpróba, kirándulás, és gyönyörű vadregényes helyek, patakokon való átlovagolás és lovasíjászat is! Nagy kiterjedésű, vadvirágos bakonyi réteken hosszú vágták. A túra útvonala nagyjából a következő (változhat még időjárás, útminőség, stb. függvényében) Győrújbarát - Tényő(Hatos-Tölgy) - Felpéc - Kajárpéc - Pápateszér - Fenyőfő - Magas-Bakony - Sokorópátka -Kisnyalka - Écs - Nyúl - Győrújbarát. A túra szervezője az útvonalat időjárás és más hirtelen esemény miatt bármikor megváltoztathatja! A túra során teljes ellátás van, napi három főétkezés.
Videók
hirdetés
Voltál már itt? Értékeld!


0 / minimum 200 karakter
Még nem érkezett értékelés