Zsámbéki lovastábor
Zsámbéki lovastábor
Tábor típusa
Bentlakásos, Napközis, Egynapos
Cím
HUMagyarország 2072 Zsámbék, Mányi út
Kategóriák
Weboldal linkje
Facebook oldal linkje
Email
Telefonszám
+36306344780
Bentlakásos ár
42 000 Ft
Napközis ár
35 000 Ft
Napi tábor ár
5 500 Ft
Fizetési mód
Készpénz, Banki átutalás
Testvér kedvezmény
10% testvérkedvezmény
Ajánlott életkor
6-17
Turnusok
A tábor szervezője még nem adott meg erre az évre turnusokat
Kedvencekhez adomVoltam itt, értékelem A szervező bemutatkozik
Bemutatkozás
A tábor szervezője még nem töltött fel bemutatkozást. Nyomd meg a gombot, ha szeretnéd megismerni kik fognak vigyázni a gyerekekre a táborban! Bemutatkozás kérése
Leírás
1993 óta minden nyári és őszi szünetben szervezünk 6 napos lovastábort gyermekeknek 6-17 éves korig, kezdő szinttől a tereplovas tudásszintig.

A gyermekek a napi kétszeri lovagláson kívül elsajátíthatják a lóval és lovaglással kapcsolatos alapismereteket és – állandó felügyelet mellett – különböző programokon vehetnek részt. Felnőtt kísérőkkel strandolni megyünk a közeli Espa Wellness szállóba, délutánonként különböző játékokat és lovas vetélkedőket tartunk a gyerekeknek, szabadon választhatóan kézműveskedünk, csapatzászlót festünk, dekupázsolunk, matricákat készítünk. (Természetesen általában lovakkal kapcsolatos művek születnek, amiket aztán büszkén visznek haza a gyerekek.)

Ha van még kedv és energia késő délutánra, akkor számháborúzunk a lovarda mellett található dimbes-dombos erdőben, vagy más csapatjátékokat találunk ki.
A lovaglás rossz idő esetén sem marad el, a lovarda fedelesében tartjuk ilyenkor az órákat.

A turnusok – a meghirdetett heteken – hétfő reggel 9 órától a szombat délutáni, szülőknek szóló bemutatóig tartanak. Lehetőség van kevesebb napra is jelentkezni a táborra. Azokat a gyerekeket, akik még kicsik a bentlakásos táborozáshoz, szeretettel várjuk napközis táborosként (akár csak néhány napra is). A napközis tábor reggel fél 9-től délután 5-ig tart, de ez igény szerint változtatható.

Szállás a lovarda panziójában 3-5 ágyas szobákban, teljes ellátással, napi négyszeri étkezéssel: reggeli, ebéd, uzsonna és vacsora, valamint gyümölcs napközben.

Szükséges felszerelés
    lovaglásra alkalmas nadrág: (hosszú nadrág, lehetőleg nem farmer, hanem pamut)
    zárt cipő (lehetőleg kemény talpú)
    kobak vagy biciklis bukósisak (kobak igény szerint bérelhető a lovardában)
    sapka, fürdőruha, naptej
    törölköző, tisztasági felszerelés
hirdetés
Voltál már itt? Értékeld!


0 / minimum 200 karakter
Még nem érkezett értékelés