DUE média tábor
DUE média tábor
Tábor típusa
Bentlakásos
Cím
HUMagyarország 3300 Eger, Külsősor u. 8.
Kategóriák
Címkék
Weboldal linkje
Facebook oldal linkje
Email
Telefonszám
+3612228213
Bentlakásos ár
89 000 Ft
Fizetési mód
Készpénz
Ajánlott életkor
12-18
Turnusok
A tábor szervezője még nem adott meg erre az évre turnusokat
Kedvencekhez adomVoltam itt, értékelem A szervező bemutatkozik
Bemutatkozás
Leírás
Magyarország legjobb médiatábora Egerben 2015. július 10. és 19. között. Újságírás, rádiózás, videózás és fotózás napi 24 órában a magával ragadó dués hangulatban. Ha gyakorlati tudásra vágysz és azonnali visszajelzésre, itt a helyed.

A DUE médiatábora 35 éve Európa legnagyobb ilyen jellegű képzése. Az egri tábor elején te választasz magadnak csoportot és vezetőt. Lesz újságíró, rádiós, tévés és fotós szerkesztőség. Mindegyiket fiatal szakemberek vezetik. Az ő segítségükkel július 10-től tíz napon és éjszakán át igazi újságíró lehetsz. Önállóbban, lazábban, szabadabban és élménydúsabban, mint bármikor eddigi vagy majdani életedben.

Mint a nagyok, csak kicsiben
Profi körülményeket teremtünk neked. Lesz internetes lapszerkesztőség, valamint rádió- és tévéstúdió. A nap 24 órájában harminc médiaszakember áll a rendelkezésedre, ha bármilyen kérdésed van. A táborvezetőségben újságírók, rádiósok, tévések, technikusok, fotósok, grafikusok és reklámszakemberek dolgoznak.

A munka előtt és után, sőt néha közben is lesznek gyakorlati foglalkozások, műsorértékelések, előadások, vetélkedők, filmvetítések, koncertek, bulik, kirándulások, terepgyakorlatok, strandolások, focimeccsek.
A DUE-táborban tíz nap alatt többet tanulsz, mint fél év alatt egy egyetemi kommunikáció szakon, és közben annyi barátot, élményt szerzel, amennyi egy életre is elég.

Herczeg Zsolt ma nem lenne az InfoRádió vezető riportere, ha annak idején nem jött volna el a DUE-táborba. Kruzslicz Dávid 14 évesen táborozott először a DUE-val – most az RTL Klub Híradóját szerkeszti. Említhetjük még Varga G. Gábort és Szalay Tamás Lajost, akik a Népszabadságnál dolgoznak, vagy H. Tóth Hajnalkát a TV2-ből, Kecskés Istvánt a Right Communicationtől, Kis Anettet az Ifjúsági Magazinból, Kiss Gábort a Magyar Rádióból. Mindannyian a DUE-táborban kezdték a karrierjüket!
hirdetés
Voltál már itt? Értékeld!


0 / minimum 200 karakter
Még nem érkezett értékelés