Filmesek határok nélkül média tábor
Filmesek határok nélkül média tábor
Tábor típusa
Bentlakásos
Cím
HUMagyarország 5900 Orosháza, Táncsics utca 2-4.
Kategóriák
Weboldal linkje
Facebook oldal linkje
Email
Telefonszám
+36307761404
+36202646763
Bentlakásos ár
60 000 Ft
Fizetési mód
Készpénz
Testvér kedvezmény
10000
Ajánlott életkor
16-18
Turnusok
A tábor szervezője még nem adott meg erre az évre turnusokat
Kedvencekhez adomVoltam itt, értékelem A szervező bemutatkozik
Bemutatkozás
A tábor szervezője még nem töltött fel bemutatkozást. Nyomd meg a gombot, ha szeretnéd megismerni kik fognak vigyázni a gyerekekre a táborban! Bemutatkozás kérése
Leírás
A Filmesek Határok Nélkül Egyesület idén is nyári filmes tábort rendez. A kilenc nap alatt a filmezés iránt érdeklődők gyakorlatban is kipróbálhatják magukat. Ehhez tapasztalt stáb, segítőkész koordinátorok, profi technika (Canon 5D/7D, SteadyCam, cran, fahrt, greenbox, füstgép stb.) és felszerelt stúdió állnak a rendelkezésedre.

A táborban rendszerint valamilyen tematika alapján készülnek filmek.

A tábor díja magában foglalja a szállást, a napi háromszori étkezést, a technika és a stúdió használatát, valamint a szakmai oktatást és a forgatások minden egyéb felmerülő költségét.

A maximális létszám 30 fő, amit az előlegek beérkezésének sorrendjében számítunk.

Egyéb tudnivalók:
A szállás a stúdió közvetlen közelében található, valamit az étkezések is itt lesznek. Saját szakácsunk fogja elkészíteni az összes fogást, tehát egyéni igényeidet (pl. laktózérzékenyek, lisztérzékenyek, vegetáriánusok stb.) is figyelembe tudjuk venni.

Orosháza egy kis város, minden közel van, tehát boltba is könnyen el tudsz majd jutni, de a koordinátorok naponta egyszer bevásárolnak, ilyenkor szívesen megveszik neked, amit szeretnél.

A tábor nem csak tömény munkáról szól! A hangulat mindig nagyon jó, esténként – ha nincs forgatás vagy egyéb munka – filmet nézünk, beszélgetünk, és ha időnk és kedvünk van, ellátogatunk a közeli gyopárosi élményfürdőbe is. A hetet pedig mindig hatalmas záróbulival fejezzük be, amit az elkészült film nyilvános vetítésével indítunk!
hirdetés
Voltál már itt? Értékeld!


0 / minimum 200 karakter
Még nem érkezett értékelés