Logiscool Kreatív mobil fotó/videó tábor - Buda (Városmajor)
Logiscool Kreatív mobil fotó/videó tábor - Buda (Városmajor)
Tábor típusa
Napközis
Cím
HUMagyarország 1024 Budapest, Retek utca 26.
Weboldal linkje
Facebook oldal linkje
Email
Telefonszám
+36305097586
Napközis ár
54 900 Ft
Fizetési mód
Banki átutalás
Ajánlott életkor
11-15
Turnusok
A tábor idén nem indít turnust
Kedvencekhez adomVoltam itt, értékelem A szervező bemutatkozik
Bemutatkozás
Leírás
Ebben a táborban a mobiltelefoné a főszerep. A klasszikus videómegosztók (pl: YouTube) és közösségi oldalak mellett az egyre népszerűbb TikTokon vagy az Instagramon is fontos, hogy gyermeked felismerje az igazán értékes tartalmakat, és saját történeteit izgalmas és kreatív formában tudja megosztani - legyen szó különleges effektusokat tartalmazó videókról vagy tökéletesen megkomponált képekről. A tábor során gyermeked megtanulja kihasználni a mobileszköze kamerájában és saját ötleteiben rejlő lehetőségeket, hogy menő, egyedi tartalmakat tudjon készíteni. Ennek érdekében elsajátítja a fényképezés legfontosabb alapismereteit, előtérbe helyezve a digitális képalkotást és a mobilvideózást. Mindeközben olyan könnyen használható, ingyenes eszközökkel ismerkedik meg, amelyek biztonságosan és a célnak megfelelően használhatóak a képi és videós tartalmak szerkesztésére és különféle, izgalmasabbnál izgalmasabb hatások létrehozására.

Gyermeked betekintést nyer a közösségi platformokon található videós és képi tartalmak sikerének titkaiba, és abba, hogy hogyan tud minél többet profitálni és inspirálódni ezekből. Ennek kapcsán táborozóink sorra vesznek néhány népszerű és időtálló trendet, és azok kivitelezési lehetőségeit.

Fontos, hogy gyermeked a közösségi videó- és fotómegosztás etikus és biztonsági szempontjait is megtanulja, ezeket szem előtt pedig tartva betekintést nyer majd a különböző platformok sajátosságaiba.Bízunk abban, hogy 2021-ben is el tudjuk indítani minden táborunkat személyes részvétellel, azonban a járványügyi helyzet és az azzal kapcsolatos központi intézkedések következtében előfordulhat, hogy változtatnunk kell. Azon táborok esetén, amelyeket emiatt nem tudunk megtartani, visszafizetjük a befizetett előleget, vagy az felhasználható egy következő időpontban.

A különleges helyzetre való tekintettel ONLINE TÁBOROKAT is indítunk, ahol az otthoni biztonságos környezetből tudnak a gyerekek részt venni programozó foglalkozásainkon.

ONLINE TÁBOROK:

Időpontok: Táboraink félnaposak, hétfőtől péntekig tartanak, 9:00-12:30-ig, vagy 13:30-tól 17 óráig.
A gyerekek az egyes táborokba korcsoportonként kerülnek beosztásra, 2-3., 4-5., 6-8. és 9-12. osztályos korcsoportokban. A maximális létszám csoportonként 6 fő.
Online tábor választásához kérjük a TÁBORKERESŐBEN  a LOGISCOOL MAGYARORSZÁG ONLINE lehetőséget nyissák meg  a helyszínek közül.

NORMÁL TÁBOROK:

Időpontok: Táboraink ötnaposak, hétfőtől péntekig tartanak, 9:00-17:00 óráig.

Érkezés és távozás: 8:30-tól lehetséges és legkésőbb 17:15-ig tudunk felügyeletet biztosítani.

Egész napos tábor: A gyerekek a nap egyik felében szakmai programon vesznek részt a Logiscool iskolában, míg a nap második felében szabadidős programokat biztosítunk nekik, és igyekszünk változatos programokkal átmozgatni táborozóinkat. A szakmai foglalkozás és szabadidős program változóan lehet délelőtt vagy délután. A pontos időbeosztás a kiválasztott tábor leírásánál található. Ellátás: tízórai, ebéd és uzsonna.

Félnapos tábor: Ebben az esetben a gyerekek csak a szakmai programon vesznek részt, mely lehet délelőtt (9:00-12:30), vagy délután (13:30-17:00). A pontos időbeosztás a kiválasztott tábor leírásánál található. Ellátás: ebéd és tízórai vagy uzsonna.

Helyszínek: Az egész napos tábor esetében több helyszínt használunk a Logiscool iskola épületén kívül. Az ebéd külsős partnernél lesz megoldva, ahová gyalog sétálunk át a gyerekekkel. Hetente 2 nap tervezünk szervezett szabadidős programot időjárástól függően, a többi napon a Városmajorban illetve a Millenáris játszótéren töltjük az időt. Idén a koronavírus járvány miatt a szabadtéri programokat részesítjük előnyben, és minden esetben odafigyelünk a higiénés szabályok betartására. Tapasztalt táborvezetőink és lelkes animátoraink különböző érdekes játékokkal és sportos programokkal várják diákjainkat. Az adott hét tervezett programjairól hétfőn reggel érkezéskor adunk részletes tájékoztatást.

Ellátás: Tízórait, ebédet és uzsonnát külsős partner segítségével biztosítunk a gyerekeknek.  Biztosítani tudjuk a tejcukor és gluténmentes diétán lévők étkezését is, viszont ennél speciálisabb étrend esetén kérjük, hogy otthonról hozzák be a gyermek napi adagját és szíveskedjenek ezt már a jelentkezéskor feltüntetni.

Árak: Többféle árkategóriából választhatnak a jelentkezők, attól függően, hogy egész- vagy félnapos táborba jelentkeznek illetve kérnek-e étkezést. Emellett különböző kedvezményeket is biztosítunk, melyeket a jelentkezési lapon lehet megjelölni. A jelentkezéseket 10.000 Ft előleg befizetése után tudjuk elfogadni, a fennmaradó összeget pedig a tábor kezdete előtt szükséges befizetni.

Táborainkat minimum 5 fő jelentkezése esetén indítjuk, a maximális létszám csoportonként 9 fő.

KORONAVÍRUS-INTÉZKEDÉSEK

A jelenlegi egészségügyi helyzetben mi is kiemelten fontosnak tartjuk táborozóink és munkatársaink biztonságát, ezért táboraink programját úgy alakítjuk, hogy minimalizáljuk a fertőzések kockázatát. A következő intézkedéseket vezetjük be ezzel kapcsolatban:
- Csak egészséges gyerekek és kollégák tartózkodhatnak a táborban. Erről a szülőnek nyilatkoznia kell, és érintésmentes lázmérést is tartunk minden reggel. Az első napon egészségügyi tájékoztatót tartunk táborozóinknak.
- A táborozók átadása az udvaron történik, a regisztrációnál és a gyermekek átadásakor is kérjük a 1,5 méteres távolság betartását.
- A maszkviselés mindenkinek kötelező.
- Érkezés után mindenkitől kérjük a kézfertőtlenítést.
- A csoportokat igyekszünk a nap folyamán elkülöníteni, és törekszünk a megfelelő távolság betartására.
- Gondoskodunk a helyiségek és az eszközök rendszeres fertőtlenítéséről, valamint a rendszeres kézmosásról, munkatársaink részére védőeszközöket biztosítunk.
- Előnyben részesítjük a szabadtéri programokat, kerüljük a közösségi közlekedési eszközöket.

Előre is köszönjük együttműködésüket a fentiek betartásában.


A meghirdetett  táborokkal kapcsolatban a változtatás jogát fenntartjuk!
hirdetés
Voltál már itt? Értékeld!


0 / minimum 200 karakter
Még nem érkezett értékelés