Logiscool Video Production tábor - Buda (Városmajor)
Logiscool Video Production tábor - Buda (Városmajor)
Tábor típusa
Napközis
Cím
HUMagyarország 1021 Budapest, Tárogató út 2-4.
Weboldal linkje
Facebook oldal linkje
Email
Telefonszám
+36305097586
Napközis ár
74 900 Ft
Fizetési mód
SZÉP-kártya, Banki átutalás
Testvér kedvezmény
5% testvérkedvezmény, 5% többhetes kedvezmény
Ajánlott életkor
10-14
Turnusok
A tábor szervezője még nem adott meg erre az évre turnusokat
Kedvencekhez adomVoltam itt, értékelem A szervező bemutatkozik
Bemutatkozás
Iskolánk 2014-es indulása óta minden nyáron többszáz gyerek táborozik nálunk. Nagyon sokan évek óta visszajárnak és elhozzák barátaikat is, de örömmel jönnek új gyerkőcök is. A digitális világ változatos témáival várjuk a gyerekeket, akik széles tábori kínálatból választhatják ki az őket legjobban érdeklő turnusokat. Idén már 3 helyszínen várjuk a táborozókat: Budapesten a Tárogató út 2-4.-ben (IBS), a Nagykovácsi Faluházban és Budakeszin a Széchenyi István Általános Iskolában.
Leírás
Ebben a táborban a videózásé, a vidámságé, de leginkább táborozóinké a főszerep! Ezen a héten rengeteg menő szerepben kipróbálhatják magukat. Ők lesznek a forgatókönyvírók, a rendezők, a vágók és az utómunkáért felelős filmes szakemberek is, méghozzá saját filmjük készítése során. A legfontosabb feladat: saját történetük elmondása úgy, ahogy nekik tetszik.

A tábor során diákjaink megismerkednek a különböző filmes műfajokkal, megtanulnak videót vágni, és olyan szerkesztési technikákat és filmes trükköket lesnek el, mint a feliratozás vagy az effektezés. Készíthetnek drámai riportfilmet, forgathatnak ütős reklámokat vagy vlogolhatnak a saját életük izgalmairól – akár a green screen adta lehetőségeket kiaknázva.

Táborok időtartama: Táboraink ötnaposak, hétfőtől péntekig tartanak, 9:00-17:00 óráig.

Érkezés és távozás: 8:30-tól lehetséges és legkésőbb 17:15-ig tudunk felügyeletet biztosítani.

Ellátás: Tízórait, ebédet és uzsonnát külsős partner segítségével biztosítunk a gyerekeknek.  Biztosítani tudjuk a tejcukor és gluténmentes diétán lévők étkezését is, viszont ennél speciálisabb étrend esetén kérjük, hogy otthonról hozzák be a gyermek napi adagját és szíveskedjenek jelentkezéskor az étkezési nélküli egész- vagy félnapos árat választani.

Egész napos tábor: A gyerekek a nap egyik felében szakmai programon vesznek részt a Logiscool iskolában, míg a nap második felében szabadidős programokat biztosítunk nekik, és igyekszünk változatos programokkal átmozgatni táborozóinkat. A szakmai foglalkozás és szabadidős program változóan lehet délelőtt vagy délután. A pontos időbeosztás a kiválasztott tábor leírásánál található. Ellátás: tízórai, ebéd és uzsonna.    

Félnapos tábor: Ebben az esetben a gyerekek csak a szakmai programon vesznek részt, mely lehet délelőtt (9:00-12:30), vagy délután (13:30-17:00). A pontos időbeosztás a kiválasztott tábor leírásánál található. Ellátás: ebéd és tízórai vagy uzsonna.Árak: Többféle árkategóriából választhatnak a jelentkezők, attól függően, hogy egész- vagy félnapos táborba jelentkeznek illetve kérnek-e étkezést. Emellett különböző kedvezményeket is biztosítunk, melyeket a jelentkezési lapon lehet megjelölni. A jelentkezéseket 25.000 Ft előleg befizetése után tudjuk elfogadni, a fennmaradó összeget pedig a tábor kezdete előtt szükséges befizetni.

A tábori díj fizethető OTP SZÉP kártyával, azonban ebben az esetben kedvezmény igénybevételére nincs lehetőség. A tábor díját egyösszegben számlázzuk ki, így nem szükséges előleg fizetése. Kérjük a jelentkezési lapon jelezni, ha élnének ezzel a lehetőséggel. A részletekről kérjük érdeklődjön az iskolavezetőnél.

Táborainkat minimum 5 fő jelentkezése esetén indítjuk, a maximális létszám csoportonként 12 fő.

A meghirdetett  táborokkal kapcsolatban a változtatás jogát fenntartjuk!
Videók
hirdetés
Voltál már itt? Értékeld!


0 / minimum 200 karakter
Még nem érkezett értékelés