Logiscool Video Production tábor - Újbuda
Logiscool Video Production tábor - Újbuda
Tábor típusa
Napközis
Cím
HUMagyarország 1116 Budapest, Fehérvári út 108-112.
Weboldal linkje
Facebook oldal linkje
Email
Telefonszám
+36709841308
Napközis ár
59 900 Ft
Fizetési mód
Készpénz, Banki átutalás
Ajánlott életkor
10-14
Turnusok
A tábor szervezője még nem adott meg erre az évre turnusokat
Kedvencekhez adomVoltam itt, értékelem A szervező bemutatkozik
Bemutatkozás
Leírás
Vizuális történetmesélés

Ez a tábor online is elérhető, mely esetben a gyerekek otthonról vesznek részt a tábori programon. Az online táborhoz szükséges eszközökről az oldal alján tudtok tájékozódni. Amennyiben gyermeked online venne részt a táborban, a jelentkezési lap helyszín mezőjénél válaszd a „Logiscool Magyarország Online” opciót.

Ebben a táborban a videózásé, a vidámságé, de leginkább táborozóinké a főszerep! Ezen a héten rengeteg menő szerepben kipróbálhatják magukat. Ők lesznek a forgatókönyvírók, a rendezők, a vágók és az utómunkáért felelős filmes szakemberek is, méghozzá saját filmjük készítése során. A legfontosabb feladat: saját történetük elmondása úgy, ahogy nekik tetszik.

A tábor során diákjaink megismerkednek a különböző filmes műfajokkal, megtanulnak videót vágni, és olyan szerkesztési technikákat és filmes trükköket lesnek el, mint a feliratozás vagy az effektezés. Készíthetnek drámai riportfilmet, forgathatnak ütős reklámokat vagy vlogolhatnak a saját életük izgalmairól – akár a green screen adta lehetőségeket kiaknázva.

A kamera forog, felvétel indul! Ha jól sikerül, kasszasiker, ha nem olyan jól, akkor bakiparádé.

Javasolt korosztály:
10-18 évesek (korcsoportbontással)

Ezt a tábort ajánljuk, ha gyermeked:

    imád videókat nézni, és szívesen kipróbálná magát a kamera másik oldalán is
    kíváncsi, hogyan működik a green screen és más menő filmes trükkök
    szeretne izgalmas saját tartalmakat gyártani
    még nem járt nálunk videós kurzuson vagy táborban

Eszközök:

    Logiscool iskolában megtartott tábor esetén: Minden táborozónak szüksége lesz valamilyen videózásra alkalmas eszközre (mobiltelefon, tablet, GoPro stb.), illetve egy fülhallgatóra, amit kérjük, hogy hozzanak magukkal minden órára.
    Online tábor esetén: A fent említett, videózásra alkalmas eszköz és fülhallgató mellett az online táborban való részvétel előfeltétele egy otthoni laptop vagy számítógép stabil internetkapcsolattal és beépített vagy külső mikrofonnal. Szintén hasznos lehet egy fejhallgató és webkamera is. Az online kommunikációhoz szükséges szoftvereket mi biztosítjuk.
Videók
hirdetés
Voltál már itt? Értékeld!


0 / minimum 200 karakter
Még nem érkezett értékelés