Nagyonnyár Rajzfilmes tábor
Nagyonnyár Rajzfilmes tábor
Tábor típusa
Bentlakásos
Cím
HUMagyarország 4150 Püspökladány, Hősök tere 2.
Kategóriák
Címkék
Weboldal linkje
Facebook oldal linkje
Email
Telefonszám
+36309644115
Bentlakásos ár
49 900 Ft
Fizetési mód
Készpénz, Banki átutalás
Testvér kedvezmény
2000 Ft testvérkedvezmény
Ajánlott életkor
9-18
Turnusok
A tábor idén nem indít turnust
Kedvencekhez adomVoltam itt, értékelem A szervező bemutatkozik
Bemutatkozás
A rajzfilmes tábort Hegedűs Tibor, a Pannónia Filmstúdió volt munkatársa tartja, jelenleg a debreceni Medgyessy Ferenc Gimnázium szakképzőjén tanít mozgókép-és animáció készítés szakon, évek óta vezet rajzfilmes táborokat. Ő és kollégái foglalkoznak a csoporttal. A csapatot erősíti még Aros Éva reklámgrafikus, festőművész, Danka Attila, Sinka Péter grafikusművészek és további segítők, szervezők. A csoportok átlag 20 fősek, általában 2-3, egyes programoknál még több pedagógus foglalkozik a gyerekekkel.
Leírás
Itt megtudhatod, amit soha, senkitől nem mertél megkérdezni: hogyan készülnek az animációs filmek, hogyan tervezik a karaktereket, hogyan élik túl a rajzfilmhősök a legextrémebb helyzeteket?

A papírkivágásos és a klasszikus, világítóasztalos technikák mellett stop-motion technikával is készítünk tárgy animációt, gyurmafilmet, pixillációt. Megtanítunk a háttérfestés, figuratervezés fogásaira, az alapvető animálási módokra, filmszerkesztésre. Anime-őrülteknek, rajzfilm-fanoknak, animációmegszállottaknak ajánlott foglalkozások, ahol a klasszikus rajzfilmkészítési technikákat követve készíthetitek el saját filmeteket. Az elkészült munkákat cd-n haza is vihetitek.

Foglalkozásainkat a papírkivágásos animáció bemutatásával kezdjük, az így készült figurákkal készítjük el az első filmeket, majd a stúdiókban kialakult munkafolyamatokat követve komolyabb munkába is belefoghattok. A figuratervezést, forgatókönyv készítést követően a jelenetek megrajzolása következik, ahol a mozgás karakterét és dinamikáját megragadva igyekszünk a szereplők jellemét bemutatni. A filmeteket rajzolt és digitális effektekkel, hanggal, zörejekkel, aláfestő zenével tehetitek teljessé.

A LEGO animációt, gyurmafilmet kedvelők is megvalósíthatják ötleteiket, de helyet kaphatnak a trükkfilmek, poénos animációk is.
Ezen kívül foglalkozunk a tér, az emberi alak ábrázolásával, lesznek plasztikai és színekkel kapcsolatos feladatok is.
A rajzfilmes tábor minden résztvevője megtalálhatja a neki legjobban tetsző technikát ötletei megvalósításához!
Nem baj, ha nem vagy profi rajzos, mindenkinek segítünk!

A táborokat középiskolai szervezik. Évek óta foglalkozunk táborok szervezésével és lebonyolításával, így hatékonyan gondoskodunk róla, hogy a színes programok zökkenőmentesen, a táborozók legnagyobb megelégedésére valósulhassanak meg. A foglalkozásokat tartó tanárok, művészek, szakemberek szakmájuk legjobbjai, akiktől hiteles és szakszerű útmutatást kaphatnak a táborozók, hogy a szünidő valóban szünidő, a nyár „Nagyonnyár” lehessen!

A tábor helye a város kollégiuma, illetve a környék látnivalói, a tematikához kapcsolódó helyszínei. A táborozókat 4-6-8 ágyas szobákban helyezzük el, az ismerősök, barátok természetesen közös szobát kaphatnak. Az étkezés napi háromszori, napközben friss gyümölccsel, ásványvízzel látjuk el a gyerekeket. Speciális étkezési igényeket is figyelembe tudunk venni, kérjük, ezt a jelentkezési lapon jelezzék!


Egy átlagos nap rendje:
7.00 Ébresztő, reggeli tisztálkodás
8.00 Reggeli
8.30-12.00 Délelőtti foglalkozások
12.00-13.00 Ebéd, szieszta
13.00-18.00 Délutáni foglalkozások
18.00 Vacsora
18.00-22.00 Társas programok
22.00 Takarodó

További részletekről érdeklődhet telefonon, e-mailben és facebookon.
Videók
hirdetés
Voltál már itt? Értékeld!


0 / minimum 200 karakter
Még nem érkezett értékelés