Mókavár Mesetábor
Mókavár Mesetábor
Tábor típusa
Napközis
Cím
HUMagyarország 9700 Szombathely, Árpád utca 30
Kategóriák
Weboldal linkje
Facebook oldal linkje
Email
Telefonszám
+36302846932
Napközis ár
23 000 Ft
Fizetési mód
Készpénz, Banki átutalás
Testvér kedvezmény
4000Ft testvérkedvezmény
Ajánlott életkor
5-9
Turnusok
A tábor idén nem indít turnust
Kedvencekhez adomVoltam itt, értékelem A szervező bemutatkozik
Bemutatkozás
Kukor Sára, táborvezető bemutatkozása: 26 éves vagyok, angol-magyar szakos tanár. Több éven keresztül dolgoztam nyári gyermektáborokban, s az itt szerzett tapasztalatok alapján rajzolódott ki bennem, hogy hogyan lehetne egy táboron belül ötvözni a játékos sportfoglalkozást és a szellemi, illetve kézműves tevékenységeket, persze mindezt sok-sok humorral, mókával és mesével fűszerezve. Nyolc éven keresztül versenyszerűen kosárlabdáztam, s szeretném átadni a gyermekeknek azt, amit én kaptam a sporttól: a játék és a mozgás szeretetét, a csapatjátékhoz elengedhetetlen összefogás fontosságát. Zelei Ambrus, táborvezető bemutatkozása: 35 éves vagyok, egy 8 éves kisfiú apukája. Mérnöktanárként végeztem a Budapesti Műszaki Egyetemen, ahol jelenleg is tanítok. Oktattam már középiskolában is és jelenleg a kisgyerekeknek szóló innovatív, játékos robotikaoktatás lehetőségeivel foglalkozom. Kisfiam által be vagyok vonva a kisgyermekek világába, ahol jól is érzem magam. Mérnöki tanulmányaim előtt képzőművészeti iskolába jártam. A képzőművészeti és mérnöki tapasztalataimat igyekszem együttesen hasznosítani kézműves és játékos fizikai kísérleti foglalkozásokon.
Leírás
Nagycsoportos, és alsó tagozatos gyerekeket várunk a táborba.

A tábor funkciója nem korlátozódik csupán gyermekmegőrzésre, ennél sokkal többet adunk. Változatos programjaink naponta egy-egy mese köré szerveződnek. A foglalkozásokba a történetek motívumait és szereplőit építjük be. A nap elején felolvasott mesékhez kapcsolódóan különböző játékos sport- és kézműves foglalkozások, vetélkedők, fejtörők várják a gyermekeket. Elsődleges célunk, hogy a Múzeumfalu természetes környezetében a gyermekek nyugodt, kiegyensúlyozott, egyúttal pezsgő és élményekben gazdag időt töltsenek el. Fő jelszavaink móka és vidámság! :)

A foglalkozások minden nap reggel 8:30-tól kezdődnek és étkezésekkel, kisebb pihenőkkel megszakítva 16 óráig tartanak. A gyermekeket már reggel 7:15-től fogadjuk, és 17 óráig vállaljuk felügyeletüket. Kérjük azokat a szülőket, akik ennél később tudnak csak jönni, mindenképpen jelezzék ezt.

A gyermekek életkori sajátosságaihoz alkalmazkodva foglalkozásainkat az állandóság és a változatosság egysége jellemzi. A naponta változó tematikájú programok mellett sor kerül diavetítésre, számháborúra, futóversenyre, és állat etetésre is.

A gyermekek részt vehetnek ingyenes angol nyelvű játékos foglalkozáson is, melyet a jelentkezési lap kitöltésekor kell igényelni.

Annak érdekében, hogy mindenki kellő figyelmet kapjon, a foglalkozásokat kisebb csoportokra bontva valósítjuk meg.
hirdetés
Voltál már itt? Értékeld!


0 / minimum 200 karakter
Még nem érkezett értékelés