Napközis mesetábor

Tábor típusa
Napközis
Cím
HUMagyarország 7624 Pécs, Ifjúság útja 6.
Kategóriák
Weboldal linkje
Facebook oldal linkje
Napközis ár
17 000 Ft
Fizetési mód
Készpénz, Banki átutalás
Ajánlott életkor
6-10
Turnusok
A tábor szervezője még nem adott meg erre az évre turnusokat
Kedvencekhez adomVoltam itt, értékelem A szervező bemutatkozik
Bemutatkozás
A tábor szervezője még nem töltött fel bemutatkozást. Nyomd meg a gombot, ha szeretnéd megismerni kik fognak vigyázni a gyerekekre a táborban! Bemutatkozás kérése
Leírás
A Pécsi Tudományegyetem Bölcsészettudományi Kara idén első alkalommal gyermektábort szervez a Bölcsészettudományi Kar Ifjúság úti campusán. Erre, a közös játékra, mesélésre, tanulásra hívjuk gyermekeiket.

A tábor 6 és 10 éves kor közötti gyermekek számára nyújt ideális nyári programot. A játékok a lovagi kor mesevilágába repítik vissza a táborozókat, akik megvédik várukat a sárkánytól, gyógyírt kevernek, jelmezt, ékszert, pajzsot készítenek, címert festenek, és lovagi párbajt vívnak, lakomára kalácsot sütnek, végül még egy igazi meseíróval is találkozhatnak. A tábor célja, hogy közösen, vidáman és hasznosan töltsünk néhány napot a nyárból fantáziánk mesebirodalmának bástyái között.

A tábort a PTE gyakorló általános iskolájának pedagógusa vezeti, őt a Bölcsészkar tanárjelöltjei segítik.

A tábor ideje alatt a gyerekek számára napi háromszori étkezést biztosítunk. A táborozókat minden reggel 7.30-tól várjuk, a programok délután 16.00-ig tartanak, a tábor minden nap 17 órakor zár.
hirdetés
Voltál már itt? Értékeld!


0 / minimum 200 karakter
Még nem érkezett értékelés