LEGO® Store Tábor - Angyalföldi Gyermek- és Ifjusági Ház
LEGO® Store Tábor - Angyalföldi Gyermek- és Ifjusági Ház
Tábor típusa
Napközis
Cím
HUMagyarország 1138 Budapest, XIII., Dagály utca 15/a
Kategóriák
Weboldal linkje
Email
Telefonszám
+36202552382
Napközis ár
66 000 Ft
Fizetési mód
SZÉP-kártya, Banki átutalás
Ajánlott életkor
5-11
Turnusok
A tábor szervezője még nem adott meg erre az évre turnusokat
Kedvencekhez adomVoltam itt, értékelem A szervező bemutatkozik
Bemutatkozás
A turnusok minőségéért gyakorlott LEGO® építők, a biztonságáért pedig szakképzett pedagógusok felelnek, akik a sokszínű programok kíséretében mindent elkövetnek azért, hogy a gyermekek a lehető legjobban érezzék magukat.
Leírás
Május 15-ig történő jelentkezés esetén a tábor díja 59.900 Ft/fő/turnus

Szeretettel várjuk a 2023-as nyári szünetben táborozni kívánó, LEGO® szerető gyermekeket készségfejlesztő, vidám napközis LEGO® STORE táborunkba, mely hétfőtől péntekig, 7:30-17:30-ig nyújt elfoglaltságot 5-11 év közötti gyermekek számára.
Hogy miért válassz minket? Táborunkban a kicsik egy nagyszerű közösségben, játszva tanulhatnak, így tartalmas és minőségi időtöltéssel telik a vakáció!
AZ ÚJ KONCEPCIÓVAL JELENTKEZŐ LEGO® STORE TÁBOR továbbra is változatos, kreatív és készségfejlesztő programokkal várja a gyerekeket.
Táborunk célja, hogy a LEGO® Store táborban töltött szünidő, ne csak szórakoztató, de hasznos is legyen. Programjaink során fejlesztjük a gyermekek térlátását, kis- és nagymotoros izmaikat, társaikkal együttműködve, játszva tanulják meg a csapatmunkát, így kialakul bennük egyfajta felelősségtudat, hogy óvják, becsüljék a játékaikat és a környezetet, amelyben élnek.
A résztvevők a hét során megismerhetik többek között, a LEGO® Star Wars™ szereplőit, a LEGO® Ninjago, a LEGO® Friends és Disney hercegnők világát, a LEGO® Technic járműveit, valamint közösen megépíthetik saját LEGO® City városukat, így nevelve őket a környezettudatosságra. A programok mellett LEGO® filmvetítések és sok-sok játék színesíti a programot.
Videók
hirdetés
Voltál már itt? Értékeld!


0 / minimum 200 karakter
Még nem érkezett értékelés