MINIVERSUM őszi tábor
MINIVERSUM őszi tábor
Tábor típusa
Napközis
Cím
HUMagyarország 1051 Budapest, Andrássy út 12.
Kategóriák
Címkék
Weboldal linkje
Facebook oldal linkje
Email
Napközis ár
50 000 Ft
Fizetési mód
Készpénz, Bankkártya
Testvér kedvezmény
10000 Ft
Ajánlott életkor
7-11
Turnusok
A tábor szervezője még nem adott meg erre az évre turnusokat
Kedvencekhez adomVoltam itt, értékelem A szervező bemutatkozik
Bemutatkozás
A tábor szervezője még nem töltött fel bemutatkozást. Nyomd meg a gombot, ha szeretnéd megismerni kik fognak vigyázni a gyerekekre a táborban! Bemutatkozás kérése
Leírás
Gyerkőcöd első látogatásotok óta nyaggat, mikor jöttök újra a MINIVERSUMBA? Hát most itt a lehetőség, hogy egy egész hetet eltölthessen nálunk!

Őszi napközis táborunkban a résztvevők masinisztává és modellezővé válnak egy hétre! A gyerekek 5 varázslatos napon át ismerkedhetnek a MINIVERSUM minden rejtelmével, besegíthetnek nekünk a mindennapi üzemeltetésbe, a terepasztalon bemutatott tematikus környezettan órákon tanulhatnak a minket körülvevő világról. Emellett megismerkednek a vasútmodellek működésével és a terepasztal-építés fogásaival is, kézműves foglalkozásokon alkotnak majd hazavihető szépségeket – és néhány meglepetés programot meg sem említettünk még! Ezen kívül egy kis diorámát is építeni fogunk közösen, ami azután a Játszóház büszke dísze lesz, hogy bármikor visszajöhessetek majd megcsodálni.

A gyerekek a hét végére igazi bennfentessé válnak, és a legközelebbi látogatáskor már régi ismerősként köszönthetjük majd egymást! :)

A díj tartalmaz: napi háromszori étkezést (tízórai, ebéd, uzsonna), 1 db MINIVERSUM pólót, 1 db fényképes oklevelet a Masiniszta képző elvégzéséről, továbbá minden költséget a kézműves foglalkozásokhoz, dioráma építéshez és az egyéb közös programokhoz.

A TÁBOR RÉSZLETES PROGRAMJA:

        Négy napon át folyó szövevényes nyomozással fogjuk kideríteni a MINIVERSUM legtitokzatosabb rejtélyét! Ez egy igazi küldetés lesz, miközben felfedezzük a terepasztal minden részletét!
        Megnézzük nagyban, amit az asztalon már jól megvizsgáltunk kicsiben: egyik nap a Hősök terére kirándulunk, a Vajdahunyad várához, egy másik nap pedig megmásszuk a János-hegyi Erzsébet kilátót, és még gyermekvasutazni is fogunk!
        Az 5 nap alatt közösen, lépésről-lépésre elkészítünk egy saját mini makett asztalkát, egy igazi diorámát!
        Okosodunk is sokat, tematikus környezettan órákon ismerkedünk majd a növényekkel, domborzati viszonyokkal, közlekedéssel.
        Csapatjátékok és kincskeresés a MINIVERSUM összes árkán-bokrán át.
        A kulisszák mögötti titkok felfedezése az építőkkel és a vonatok vezérlését irányító MINIVERSUM dolgozókkal. Akinek van kedve, be is segíthet a napi munkába!
        Sok-sok kézműves program, alkotás, építés, ragasztás, mozaikozás, fűzés, pödrés, sodrás, vágás, csavarás. Aztán csak győzzétek hazavinni!
        Ti mit kívánnátok még? :)

hirdetés
Voltál már itt? Értékeld!


0 / minimum 200 karakter
Még nem érkezett értékelés