Angloville Junior és Kids - külföldi angol tábor Magyarországon
Angloville Junior és Kids - külföldi angol tábor Magyarországon
Tábor típusa
Bentlakásos
Cím
HUMagyarország 6041 Kerekegyháza, Kunpuszta
Kategóriák
Weboldal linkje
Facebook oldal linkje
Email
Telefonszám
+36302554845
Bentlakásos ár
159 000 Ft
Fizetési mód
Bankkártya, Banki átutalás
Testvér kedvezmény
15 000/10 000 Ft testvér, barát kedvezmény (Junior/Junior Active/Kids)
Ajánlott életkor
7-18
Turnusok
A tábor szervezője még nem adott meg erre az évre turnusokat
Kedvencekhez adomVoltam itt, értékelem A szervező bemutatkozik
Bemutatkozás
Az Angloville 2011 óta szervez "bemerítéses" (full immersion) nyelvi programokat felnőtteknek és fiataloknak egyaránt. Mára, több mint 5000 elégedett résztvevővel a hátunk mögött, Közép-Európa legnagyobb ilyen típusú táborszervezőjévé nőttük ki magunkat. Magyarország mellett Lengyelországban, Csehországban, Szlovákiában és Romániában vagyunk jelen, de ma már külföldi nyelvi programokat is szervezünk Angliában, Írországban és Máltán. Táborvezetőink jelentős tapasztalattal bírnak az angol tanítás, különösen fiatalok nyelvoktatása terén, illetve számos sikeres Angloville tábort tudhatnak a hátuk mögött. Anyanyelvi mentorainkat egyenként, gondosan válogatjuk. Fontos, hogy mind nyelvi, mind tanulmányi hátterük biztosítsa táborozóink fejlődését, látókörének szélesítését. Minden anyanyelvi mentorunkról ajánlást szerzünk be, és meggyőződünk róla, hogy erkölcsileg is kifogástalan háttérrel bírnak.
Leírás
Találd meg az angol hangod! Európa legjobban személyre szabott nyelvi programja középiskolás fiataloknak: Junior (12-18 év) táborunkban minden 2 diákunkra 1 angol anyanyelvű mentor jut, a Junior Active táborban kiscsoportos foglalkozások zajlanak anyanyelviekkel, míg a Kids (7-11 év) táborunkban pedig minden 4 gyermekre jut 1 anyanyelvi mentor.

A nyelvi bemerítés módszerét alkalmazva igazi élményalapú, gyakorlatorientált, kreatív és élvezetes nyelvtanulásban lesz részed, miközben a sokszínű angolszász kultúrát is megismered. A különböző angolszász országokból érkező anyanyelvi mentorok segítségével egy olyan "nyelvi szigetet" hozunk létre itt, Magyarországon, ahol mindenki csak angolul beszél. Így már nem kell ahhoz külföldre utazni, hogy valódi anyanyelvi környezetben fejleszd az angolod.

Az Angloville-ben egy egyedülálló, élményalapú program keretében soha nem látott mértékben fejlesztheted angolod, leküzdheted nyelvi korlátaidat, hogy magabiztosan és folyékonyan beszélj, akár mások előtt is. A tábor 7-14 napja alatt több mint 70-140 óra (napi 12 óra!) gyakorlatorientált nyelvi tréningben lesz részed, 100%-ban beszédalapon, gyakorlati helyzetekre építve. A Junior táborban a foglalkozások 2:1 (2 magyar-1 anyanyelvi), 1:1 (egyéni), valamint kiscsoportos formátumban zajlanak, de a szabadidős programok, a kötetlen beszélgetések, az étkezések, vagy a kirándulás alatt is végig mindenki angolul történik. Az Angloville-ben a legfőbb szabály, hogy egy hétig csak angolul szabad beszélni.

Anyanyelvi mentoraink vezető angolszász egyetemek jelenlegi vagy nemrég végzett diákjai, akik abban is segítenek, hogyan tudsz bekerülni a legjobb külföldi egyetemekre, mire számíthatsz a külföldi továbbtanulás során.

2017 nyarán két csodás helyszínen zajlanak programjaink: a dél-somogyban található Kaszó Vadászházban, valamint a Kunsában elhelyezkedő Kunsági Majorban. Mindkét szálláshely csendes, nyugodt környezetben biztosít sok zölddel és rengeteg szabadidős lehetőséggel. Elhelyezés 2-4 ágyas, saját fürdőszobás szállodai szobákban, a szabadidőben a helyszíntől függően medence, jacuzzi, ping-pong, röplabda, lovaglás, foci, íjászat, fallabda és még sok más lehetőség vár.

A táborok all-inclusive ára turnustól és korcsoporttól függ és az alábbiakat tartalmazza:
-napi 12 órás nyelvi program
-szállás 2-4 ágyas, fürdőszobász szobákban
-napi négyszeri étkezés
-buszos transzfer Budapestről

Turnus árak:
6 napos Kids (7-11 év) - 189 000 Ft
7 napos Kids - 219 000 Ft
6 napos Junior Active - 159 000 Ft
7 napos Junior Active - 179 000 Ft
6 napos Junior (12-18 év) - 229 000 Ft
7 napos Junior - 259 000 Ft
14 napos Junior - 495 000 Ft
Videók
hirdetés
Voltál már itt? Értékeld!


0 / minimum 200 karakter
Angloville Junior is an incredible experience for everyone involved. I have been as a native English speaker and had the time of my life. During the week we saw so many of the children improve their English and their level of confidence in speaking English so much it was brilliant. We had a lot of fun too, playing games, going on walks, doing projects and making new friends. It truly was a fantastic experience and I can't wait to do another this summer!
Angloville Junior was a fantastic experience. It provides an excellent opportunity to travel and make new friends and at the same time help talented and ambitious youth meet their English speaking goals. The vital and enthusiastic program coordinators do a great job of providing native speakers with a meaningful cultural experience. It opened my eyes to how rewarding teaching can be and I plan to participate in more Angloville programs. I would recommend Angloville to anyone.
I was a native speaker on the Angloville Junior programme and I can say it was easily one of the best weeks I've ever had! The co-ordinators were fantastic both with the kids and with us volunteers, it was a fun-filled week full of a mixture of activities, games, group sessions, one-on-one interactions between the children and the native speakers and free time as well to relax and chat with the children or get involved in some pool or table football. The children were really enthusiastic after the first day nerves were over and it was great to see the improvement in some of their English but even more rewarding was to see the huge boost to their confidence in speaking English and speaking English in front of others. They coped really well with the range of English accents as we had volunteers from America, Australia and from all over the UK (I'm from Manchester, the 2nd largest city in the UK) and it was a fantastic opportunity for them to have a real immersion into the English language. They also got to meet people from all different backgrounds, from students, travellers and people who were in work. It was so good that I'm going back!!
Szülőként és angoltanárként szeretném leírni a véleményemet az Angloville-ről. volt itt a fiam és a nyelvi oldaláról sajnos semmi jót nem mondhatok: ők azt írják, hogy vezető angolszász egyetemek hallgatói, ami jól hangzik, ugyanakkor a valóság az, hogy angol fiatalokat szerveznek be, akiknek ingyen szállást és étkezést valamint egy buszos városnézést ígérnek be cserébe, hogy "tanárkodnak" náluk, fizetést nem kapnak.
Ezek a fiatalok a saját fiam elmondása szerint sem voltak képben hogy kik ők, képtelenek voltak felelősen viselkedni, sok volt a jópofizás. Igen angolul beszéltek, de ennyi: ha te nem beszéltél, nem baj, ők majd tovább beszélnek.
Nem szeretném azt mondani, hogy ez nem működhet, de csak egy nagyon szűk rétegnek: az, aki tizenpár évesen már tökéletesen beszél angolul és ezt gyakorolni szeretné 190.000 forintért.
Szülőtársaim figyelmét arra szeretném felhívni, hogy a gyerekeinkek pont az a problémája, hogy szűretlen, sokszor igénytelen angollal bombázza őket a közösségi média és ezért falsul azt hiszik hogy tudnak angolul, pedig csak tudogatnak szedett-vedettül, felületesen. Ez a tábor azt erősíti meg a gyerekek 80%-ban (kivétel lásd feljebb) hogy az a lényeg, hogy beszélj, mi megértünk, mert mi is fiatalok vagyunk és nem érdekel hogy hibázol.
Nem akarok abba belemenni, hogy nyelvet csak szépen érdemes megtanulni, mert munkalkohistának tartanának a többi szülők. Ezért csak azt mondom, hogy munkaerőpiaci értéke csak annak a nyelvtudásnak van, ami egyszerre folyékony ÉS pontos. Ezt a célt ez a tábor ezekkel a fiatalokkal (akik mivel nem tanárok) nem képes megvalósítani.
A fiam volt itt és volt egy másik angol táborban is, ennek a harmadáért. Nagyon szégyelli utólag, hogy kiharcolta magának ezt a tábort ilyen összegért. A másik tábor számára is, számomra is 5 csillagos élmény volt.
Az ellátás amúgy jó, a helyszín jó, a hangulat jó (itt azonabn már vannak eltérő értelmezések, hogy mi a jó hangulat), de nyelvtanulásra, gyakorlásra nem javaslom ezt a tábort.
Kivédve, hogy a fentiek légből kapott információknak gondolja bárki is, javaslom a honlap angol nyelvű felületén kiválasztani a jobb oldali opciót (anyanyelvi tanár vagyok, szeretnék jelentkezni) és akkor megjelennek a feltételek (fizetés nincs, szállás ellátás plusz egy budapesti buszos túra). Különösen fájdalmas, hogy a feladatok leírásánál képesek nyíltan leírni, hogy az a feladat, hogy beszélj a külföldiHEZ, még azt a fáradtságot sem veszik, hogy legalább annyi legyen az elvárás, hogy beszélj a külföldiVEL... :(
Azt pedig zárószóként ajánlom mindenki figyelmébe, hogy a többi vélemény mind ezektől az önkéntesektől van, akik 5 csillagot adtak és szerencsére nagyon de nagyon jól érezték magukat :))