Német nyelvi tábor Ausztriában
Német nyelvi tábor Ausztriában
Tábor típusa
Bentlakásos
Cím
ATAusztria Lockenhaus, Günster Straße 5.
Kategóriák
Weboldal linkje
Email
Telefonszám
+36705396721
Bentlakásos ár
120 000 Ft
Fizetési mód
Készpénz, Banki átutalás
Testvér kedvezmény
1000 Ft testvérkedvezmény
Ajánlott életkor
10-15
Turnusok
A tábor idén nem indít turnust
Kedvencekhez adomVoltam itt, értékelem A szervező bemutatkozik
Bemutatkozás
Mind a nyelvtanításban és mind a gyermekek táboroztatásában több mint tizenöt éves tapasztalattal rendelkező nyelvtanárainkkal szervezzük és tartjuk a nyelvi táborainkat. Habár a fő profilunk az online nyelvoktatás, kiemelten foglalkozunk a gyermekek táboroztatásával. Tapasztalataink alapján az idegen nyelv tanulása során nagy a jelentősége annak, hogy sikerélménye és gyakorlási lehetősége legyen diákjaiknak. Ezért fontosnak tartjuk, hogy az adott anyanyelvi környezetben is "ki tudják próbálni" a nyelvtudásukat, bátran és magabiztosan meg merjenek szólalni és meg tudják magukat értetni. Tanári csapatunk a táborok során mindent megtesz azért, hogy a professzionális nyelvoktatást egy felejthetetlen nyári élménnyel kösse össze. Nemcsak a vakáció alatt foglalkozunk a gyerekekkel, hanem tanév közben is szervezünk számukra tábortalálkozókat, és játékos nyelvi feladatokat küldünk nekik egyedi fejlesztésű nyelvoktató rendszerük segítségével. A táboraink napjait áthatja az idegennyelv-használat, a délelőtti nyelvi foglalkozásokon projektalapú és beszédközpontú tananyagunkkal fejlesztjük a gyerekek nyelvtudását. A nap második felében felfedező kirándulásokat, túrákat teszünk, valamint kézműves és sport foglalkozásokat, vetélkedőket rendezzünk. Itt felszabadultan gyakorlatba helyezzük a délelőtt tanultakat. Ebben az ausztriai táborunkban egy új pedagógussal bővült csapatunk, aki a tábor helyszínén dolgozik idegenvezetőként, de német nyelvtanári végzettsége is van.
Leírás
Gyere velünk egy felejthetetlen időutazásra a lovagok korába és tölts el egy hetet Ausztriában egy igazi középkori lovagvár lakójaként!

A „hadiszállásunk” Lockenhaus (Léka) vára a Kőszegi – hegységben, Ausztriában található erdős környezetben, egy kis tó mellett. A tábor hete alatt német nyelvi programunk keretében fedezheted fel a vár középkori termeit és változatos kiállításait.

A táborban saját készítésű, projektalapú tananyagunk alapján délelőttönként napi 4 nyelvi foglalkozást tartunk kis létszámú csoportokban (4 – 6 fő), mely során elsősorban szituációs játékokkal és interaktív várfelfedező feladatokkal fejlesztjük szókincsedet és beszédkészségedet. Az órai munkához szükséges szakmai anyagokat mi biztosítjuk. A délutáni és az esti programokon ausztriai, valamint magyar anyanyelvű Ausztriában élő gyerekekkel találkozhatsz és kirándulhatsz együtt. A táborvégi tanári értékelőlap révén szüleid is értesülhetnek arról, hogyan fejlődtél a hét folyamán.

Milyen programok várnak még rád?

- Megnézzük a várban található Közép-Európa egyik legnagyobb denevérkolóniájának interaktív kiállítását
- Strandolunk a közeli legkedveltebb fürdőhelyen.  
- Egész napos kirándulásra megyünk Güssing várába
- „Hétmérföldes” határátlépő túrázunk ( Naturpark Geschriebenstein-Írottkő )
- Rész vehetsz egy igazi lovagi tornán és vacsorán. (Fakultatív program, csak megfelelő létszám esetén tudjuk megrendelni ezt a programot.)

A tábor díja magában foglalja:

- Szállást, 3 - 4 fős szobákban, zuhanyzófülkével és wc-vel (közvetlenül a várfal mentén épült szállóban, Rittterburg Lockenhausban).
- Napi háromszori étkezést, (ételallergia esetén is felár nélkül).
- Oda- és hazautazást különjáratú autóbusszal ( Nagykőrös - Kecskemét - Budapest - Tatabánya - Győr - Kapuvár - Fertőszentmiklós - Lövő - Kőszeg - Lockenhaus útvonalon)
- A tábor külső programjaira való utazást különjáratú autóbusszal.
- A nyelvi foglalkozások, a délutáni és esti programok díját.
- A belépők árát.
- A tábor idejére baleset- és betegbiztosítást.

A fakultatív program - a lovagi torna és vacsora - ára nincs benne a tábor díjában, ami maximum 25 euróba kerülhet.

A tábort minimum 15 fő jelentkezése esetén tartjuk meg. Részletfizetésre is van lehetőség.

A jelentkezés időpontjától a tábor napjáig két hetente játékos nyelvi feladatokat is küldünk emailben.
hirdetés
Voltál már itt? Értékeld!


0 / minimum 200 karakter
Még nem érkezett értékelés